Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2009. III. 04. Közlemények |
2009
kézi bevitellel, 2010. IX. 29. |
BECZNER, J. BATA-VIDÁCS, I.: Microbiology of plant foods and related aspects, Acta Alimentaria 38 (Suppl.),, pp. 99-115 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.505 nyelv: angol
|
2009
kézi bevitellel, 2010. IX. 29. |
FARKAS, J., BECZNER, J.: A klímaváltozás és a globális felmelegedés várható hatása a mikológiai élelmiszer-biztonságra., „KLÍMA-21” Füzetek – Klímaváltozás-Hatások-Válaszok, 56, pp. 3-17 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2008
kézi bevitellel, 2010. IX. 29. |
DAOOD, H.G., KORBÁSZ, M., HAMDAN, S., BECZNER, J.: Simultaneous LC determination of ergosterol, tocopherols and carotenoids in foods, Chromatographia Supplement, 68, pp. 137-140 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.312 független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol
|
2005
kézi bevitellel, 2010. IX. 29. |
TELEGDI, J., RIGÓ, T. BECZNER, J., KÁLMÁN, E. 107-112.: Influence of Langmuir-Blodgett nanolayers on microbial adhesion., Surface Engineering, 21, (2),, pp. 107-112 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol
|
2005
kézi bevitellel, 2010. IX. 29. |
Szekér, K., Beczner, J., Halász, A., Mayer, Á., Rezessy-Szabó, J.M., Gálfi, P.: In vitro adhesion of lactic acid bacteria and bifidobacteria to Caco-2P and Iec-18 cells, Acta Alimentaria 34,, pp. 91-99 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.274 független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol
|
2003
kézi bevitellel, 2010. IX. 29. |
Száraz, L., Beczner, J.: Optimization processes of a CO2 measurement set-up for assessing biodegradability of polymers, Int. Bioderterioratin and Biodegradation 52, pp. 93-95 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.625 független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol
|
2002
kézi bevitellel, |
Cserhalmi, Zs., Vidács, I., Beczner, J., Czukor, B.: Inacitvation of Saccharomyces cerevisiae and Bacillus cereus by pulsed electric fields technology, Innovative Food Sience and Emerging Technologies 3 41-45 dokumentum típusa: Folyóiratcikk független idéző közlemények száma: 14
|
1994
kézi bevitellel, |
6. BECZNER, J., FARKAS, J., WATTERICH, A., BUDA, B. and KISS, I.: Study into the identification of irradiated ground paprika., EUR5126 Commission of the European Communities. Directorate General Scientific and Technical Information and Information Management, Luxemburg, 1973, 255-267. dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szaktanulmány független idéző közlemények száma: 17
|
1976
kézi bevitellel, |
BECZNER, J. and ÉRSEK, T.: Fungitoxicity of phytoalexins derived from potato against mycelial growth of Phytophtora infestans, Acta Phytopathol. Acad. Sci. Hung., 11, 59-64. dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 0.170 független idéző közlemények száma: 15
|
1975
kézi bevitellel, |
BECZNER, J. and LUND, B.M.: The production of lubimin by potato tubers inoculated with Erwinia carotovora var. atroseptica, Acta Phytopathol. Acad. Sci. Hung., 10, 269-274. dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 0.160 független idéző közlemények száma: 12
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 79 |
|
|