Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. III. 14. Közlemények |
2021
adattárból, 2021. XI. 08. |
Petróczki F.M., Pásztor Á., Szűcs K.D., Pál K., Kardos G., Albert E., Horváth B., Ungvári E., Béri B., Peles F.: Occurrence and characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian dairy farm during a control program, PATHOGENS 10: (2) 104 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2021. XI. 08. |
Török Evelin, Komlósi István, Béri Béla, Füller Imre, Vágó Barnabás, Posta János: Principal component analysis of conformation traits in Hungarian Simmental cows, CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 66: (2) pp. 39-45. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2021. XI. 08. |
Török Evelin, Komlósi István, Szőnyi Viktor, Béri Béla, Mészáros Gábor, Posta János: Combinations of Linear Type Traits Affecting the Longevity in Hungarian Holstein-Friesian Cows, ANIMALS 11: (11) p. 3065. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2021. XI. 08. |
Brassó Dóra Lili, Béri Béla, Komlósi István: Studies on Ostrich (Struthio Camelus) - Review, ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS / AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK 2020: (1) pp. 15-22. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2021. XI. 08. |
Kovácsné Koncz Nóra, Béri Béla, Deák Balázs, Kelemen András, Tóth Katalin, Kiss Réka, Radócz Szilvia, Miglécz Tamás, Tóthmérész Béla, Valkó Orsolya: Meat production and maintaining biodiversity: Grazing by traditional breeds and crossbred beef cattle in marshes and grasslands, APPLIED VEGETATION SCIENCE 23: (2) pp. 139-148. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2021. XI. 08. |
Kovácsné Koncz Nóra, Simon Ádám, Béri Béla: The effect of different genotype cattle grazing on the nutrient content of saline grasslands vegetation, ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS / AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK 2018: (75) pp. 45-50. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2021. XI. 08. |
SULI A, GARIPOGLU A V, CSAPO J, BERI B, VARGANE V E, MIKONE J E: Dietary manipulation to increase the concentration of n-3 fatty acids in milk fat, APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH 16: (2) pp. 1553-1562. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2021. XI. 08. |
Gulyás G, Czeglédi L, Béri B, Harangi S, Csősz E, Szabó Z, Janáky T, Jávor A: Proteomic analysis of skeletal muscle at different live weights in Charolais bulls, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 44: (1) pp. 132-138. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2021. XI. 08. |
I Komlósi, M Wolfová, J Wolf, B Farkas, Z Szendrei, B Béri: Economic weights of production and functional traits for Holstein-Friesian cattle in Hungary, JOURNAL OF ANIMAL BREEDING AND GENETICS-ZEITSCHRIFT FÜR TIERZUCHTUNG UND ZUCHTUNGSBIOLOGIE 127: (2) pp. 143-153. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 21 nyelv: angol URL |
2007
adattárból, 2021. XI. 08. |
Peles F, Wagner M, Varga L, Hein I, Rieck P, Gutser K, Keresztúri P, Kardos G, Turcsányi I, Béri B, Szabó A: Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from bovine milk in Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 118: (2) pp. 186-193. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 253 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 290 |
|
|