Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. I. 22. Közlemények |
2020
adattárból, 2020. I. 22. |
Váraljai Vivien, Botos Ernő Péter: A SWOT elemzés módszertani kérdései a Dunakanyar kertészeti vidékének fejlesztési példáján bemutatva, KERTGAZDASÁG: A MEZŐGAZDASÁGI ÉS ÉLELMEZÉSŰGYI MINISZTÉRIUM TUDOMÁNYOS FOLYÓIRATA 52: dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2020
adattárból, 2020. I. 22. |
Botos Ernő Péter: Terroir gazdaságtan - a bor földrajzi eredtjelzői - klasszifikációs, szabályozási termelési és marketing szempontok, Bor-Kép Bt. dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv nyelv: magyar
|
2018
adattárból, 2020. I. 22. |
Hajdú Istvánné, Botos Ernő Péter: Bormarketing, Alfadat-Press Kiadó dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv nyelv: magyar
|
2016
adattárból, 2020. I. 22. |
Botos Ernő Péter: A bor piaca és gazdaságtana, Bor-Kép Kiadó, Budapest dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv nyelv: magyar
|
2015
adattárból, 2020. I. 22. |
Botos Ernő Péter: Hungarian wine culture: origin, present and contribution to Europe, 55 anni di Unione Europea (1957-2012), RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA 68: (3-4) pp. 33-35. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2020. I. 22. |
Botos Ernő Péter, Ember Zoltán, Kiss Eliza: A borok termékelírása, részelemzés az EU borreform végrehajtásáról, az új borkategóriák leírásáról, KERTGAZDASÁG: A MEZŐGAZDASÁGI ÉS ÉLELMEZÉSŰGYI MINISZTÉRIUM TUDOMÁNYOS FOLYÓIRATA 44: (1) pp. 35-49. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2012
adattárból, 2020. I. 22. |
Botos Ernö Péter: Hungarian wine culture: origin, present and contribution to Europe, RIVISTA DI VITICOLTURA E DI ENOLOGIA 65: (3) pp. 33-35. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2003
adattárból, 2020. I. 22. |
Dr. Hajdu Edit, Dr. Botos Ernő Péter, Szabó Attila, Müller István: Hungarikumok a szőlő- és borágazatban, In: Nyéki, J; Papp, J (szerk.) Kertészeti hungarikumok, MTA Társadalomkutató Központ (2003) pp. 141-219. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: magyar
|
2003
adattárból, 2020. I. 22. |
Botos Ernő Péter, Bacsó A.: Tokaj zonation, traditions and future prospects, In: Fregoni, Mario; Schuster, Danny; Paoletti, Danny (szerk.) Terroir, zonazione, viticoltura, Phytoline (2003) pp. 345-356. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
1998
adattárból, 2020. I. 22. |
Botos Ernő Péter: MARKETING ASPECTS OF VARIETAL LABEL, WINE DESIGNATION IN THE HUNGARIAN WINE MARKET, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 473: pp. 165-174. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 |
|
|