Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XII. 12.
Személyes adatok
név Nath Arijit
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
Elérhetőségek
drótpostacím arijit0410gmail.com
telefonszám +36 1 305-7112
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2014
fokozat tudományága vegyészmérnöki tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Jadavpur University
Jelenlegi munkahelyek
2018 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
további (tudományos munkatárs)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 3
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 2
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Cao Teng PhD 2023  ÉDI
(50%) Csighy Attila PhD 2022  ÉDI

abszolutóriumot szerzett:
(50%) Yakdhane Asma (PhD) 2022/08  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Abdisa Kenbon Beyene (PhD) (2026/08)  ÉDI
Kutatás
kutatási terület fermentation technology, enzymatic reaction, bioreactor design, probiotics and prebiotics, allergy-free food product, food waste valorization, membrane separation process, membrane integrated bioreact
jelenlegi kutatásainak tudományága bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2022

Nath Arijit, Eren Burak Atilla, Zinia Zaukuu John-Lewis, Koris András, Pásztorné-Huszár Klára, Szerdahelyi Emőke, Kovacs Zoltan: Detecting the Bitterness of Milk-Protein-Derived Peptides Using an Electronic Tongue, CHEMOSENSORS 10: (6) p. 215.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2022

M.M. Zin, A. Alsobh, A. Nath, A. Csighy, S. Bánvölgyi: Concentrations of Beetroot (Beta vulgaris L.) Peel and Flesh Extracts by Reverse Osmosis Membrane, APPLIED SCIENCES-BASEL 12: (13) 6360
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2022

Chaabane D., Yakdhane A., Vatai G., Koris A., Nath A.: Microencapsulation of Olive Oil: A Comprehensive Review, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 66: (3) pp. 354-366.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2022

Nath A., Zin M.M., Molnár M.A., Bánvölgyi S., Gáspár I., Vatai G., Koris A.: Membrane Chromatography and Fractionation of Proteins from Whey—A Review, PROCESSES 10: (5) 1025
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
URL 
2022

Nath Arijit, Ahmad Abubakar Saleh, Amankwaa Abraham, Csehi Barbara, Mednyánszky Zsuzsanna, Szerdahelyi Emőke, Tóth Attila, Tormási Judit, Truong Duy Hoàng, Abrankó László, Koris András: Hydrolysis of Soybean Milk Protein by Papain: Antioxidant, Anti-Angiotensin, Antigenic and Digestibility Perspectives, BIOENGINEERING 9: (9) p. 418.
dokumentum típusa:
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2022

Zin Moh Moh, Nagy Katalin, Bánvölgyi Szilvia, Abrankó László, Nath Arijit: Effect of microwave pretreatment on the extraction of antioxidant‐rich red color betacyanin, phenolic, and flavonoid from the crown of Cylindra‐type beetroot ( Beta vulgaris L.), JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING e14175
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Yakdhane A., Labidi S., Chaabane D., Tolnay A., Nath A., Koris A., Vatai G.: Microencapsulation of flaxseed oil-state of art, PROCESSES 9: (2) 295
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
2021

Nath Arijit, Csighy Attila, Eren Burak Attila, Tjandra Nugraha David, Pásztorné-Huszár Klára, Tóth Attila, Takács Krisztina, Szerdahelyi Emőke, Kiskó Gabriella, Kovács Zoltán, Koris András, Vatai Gyula: Bioactive Peptides from Liquid Milk Protein Concentrate by Sequential Tryptic and Microbial Hydrolysis, PROCESSES 9: (10) 1688
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Nath Arijit, Kailo Geremew Geidare, Mednyánszky Zsuzsanna, Kiskó Gabriella, Csehi Barbara, Pásztorné-Huszár Klára, Gerencsér-Berta Renáta, Galambos Ildikó, Pozsgai Emília, Bánvölgyi Szilvia, Vatai Gyula: Antioxidant and Antibacterial Peptides from Soybean Milk through Enzymatic- and Membrane-Based Technologies, BIOENGINEERING 7: (1) 5
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 13
nyelv: angol
URL 
2020

Nath Arijit, Eren Burak Atilla, Csighy Attila, Pásztorné-Huszár Klára, Kiskó Gabriella, Abrankó László, Tóth Attila, Szerdahelyi Emőke, Kovács Zoltán, Koris András, Vatai Gyula: Production of Liquid Milk Protein Concentrate with Antioxidant Capacity, Angiotensin Converting Enzyme Inhibitory Activity, Antibacterial Activity, and Hypoallergenic Property by Membrane Filtration and Enzymatic Modification of Proteins, PROCESSES 8: (7) 871
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:32 
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
111
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
110
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
3
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
10 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
73
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
32
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
532
Akkreditációs szempontból jelentős egyéb információk
Editor of book Plant-Based Functional Foods and Phytochemicals From Traditional Knowledge to Present Innovation Hard ISBN: 9781771889292

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )