Nyomtatási képARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2010. IX. 20. Közlemények |
2011
 kézi bevitellel, 2011. IX. 23. |
T. Kaszab, Z. Kovacs, D. Szollosi, A. Fekete: Prediction of carrot sensory attributes by mechanical tests and electronic tongue, Kutatási eredmények ismertetése, pp. 41-58 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.481 nyelv: angol
|
2010
 adattárból, 2010. IX. 27. |
Kovács Z, Dalmadi I, Larina L, Sipos L, Szántai-Kőhegyi K, Kókai Z, Fekete A: Geographical origin identification of pure Sri Lanka tea infusions with electronic nose, electronic and sensory profile analxsis., JOURNAL OF CHEMOMETRICS 24: (3-4) pp. 121-130. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény impakt faktor: 1.291* nyelv: angol URL |
2008
 adattárból, 2010. IX. 27. |
Firtha F, Fekete A, Kaszab T, Gillay B, Nogula-Nagy M, Kovács Z, Kantor D.B.: Methods for Improving Image Quality and Reducing Data Load of NIR Hyperspectral Images, SENSORS 8: pp. 3287-3298. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.870 független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2008
 adattárból, 2010. IX. 27. |
Kantor D.B, Hitka G, Fekete A, Balla Cs.: Electronic tongue for sensing taste changes with apricots during storage, SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL 131: pp. 43-47. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 3.122 független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2008
 adattárból, 2010. IX. 27. |
Kovács Z, Kántor D, Fekete A.: Comparison of Quantitative Determination Techniques for Electronic Tongue Measurements, In:McNight S. (szerk.) (szerk.)Annual International Meeting of ASABE.Providence, Amerikai Egyesült Államok, 2008.06.29-2008.07.02. Providence: pp. 1 Paper 084879. Kiadvány: Providence: 2008. dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2005
 adattárból, 2010. IX. 27. |
Zsom T, Herppich W, Balla Cs, Fekete A, Felföldi J, Linke M.: Study of Water Transpiration Features of Sweet Pepper, JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 82: pp. 239-243. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.425 nyelv: angol
|
2002
 adattárból, 2010. IX. 27. |
Borsa B, Fekete A, Felföldi J.: Kertészeti termények mechanikai és minőségi jellemzői., Gödöllő: FVM Műszaki Intézet, 1-52 p. (Mezőgazdasági Gépesítési Tanulmányok; XLI.) 2 dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv független idéző közlemények száma: 9 nyelv: magyar
|
1993
 adattárból, 2010. IX. 27. |
Fekete A.: Non-destructive method of fruit elasticity determination, In:Juste F (szerk.) (szerk.)Fruit and Vegetable Production Engineering, Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentacion.Valencia, Spanyolország, 1993.03.22-1993.03.26. pp. 309-315. Kiadvány: 1993. dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol
|
1985
 adattárból, 2010. IX. 27. |
Fekete A.: Gabonakombájnok terhelésszabályozása, Budapest: Akadémiai Kiadó, 81 p. (A mezőgazdaság műszaki fejlesztésének tudományos kérdései; 60.) dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv független idéző közlemények száma: 4 nyelv: magyar
|
1975
 adattárból, 2010. IX. 27. |
Fekete A, Baganz K, Helbig W.: Some Observations on Soil Compaction under a Tire., JOURNAL OF TERRAMECHANICS 22: pp. 214-223. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 30  |
|
|