|
|
|
Hallgatói adatlap |
Nyomtatási képKözlemények |
2022
adattárból, 2023. I. 11. |
Szabo Zoltan, Marosvölgyi Tamas, Szabo Eva, Koczka Viktor, Verzar Zsofia, Figler Maria, Decsi Tamas: Effects of Repeated Heating on Fatty Acid Composition of Plant-Based Cooking Oils, FOODS 11: (2) 192 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. I. 11. |
Szabó Éva, Marosvölgyi Tamás, Szilágyi Gábor, Kőrösi László, Schmidt János, Csepregi Kristóf, Márk László, Bóna Ágnes: Correlations between Total Antioxidant Capacity, Polyphenol and Fatty Acid Content of Native Grape Seed and Pomace of Four Different Grape Varieties in Hungary, ANTIOXIDANTS 10: (7) 1101 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. I. 11. |
Weiss-Hersh Kathrin, Garcia Ada L., Marosvölgyi Tamás, Szklenár Mónika, Decsi Tamás, Rühl Ralph: Saturated and monounsaturated fatty acids in membranes are determined by the gene expression of their metabolizing enzymes SCD1 and ELOVL6 regulated by the intake of dietary fat, EUROPEAN JOURNAL OF NUTRITION 59: pp. 2759-2769. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. I. 11. |
Siziba Linda P., Lorenz Leonie, Stahl Bernd, Mank Marko, Marosvölgyi Tamas, Decsi Tamas, Rothenbacher Dietrich, Genuneit Jon: Human Milk Fatty Acid Composition of Allergic and Non-Allergic Mothers: The Ulm SPATZ Health Study, NUTRIENTS 12: (6) 1740 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. I. 11. |
Siziba Linda P., Lorenz Leonie, Stahl Bernd, Mank Marko, Marosvölgyi Tamás, Decsi Tamás, Rothenbacher Dietrich, Genuneit Jon: Changes in Human Milk Fatty Acid Composition During Lactation: The Ulm SPATZ Health Study, NUTRIENTS 11: (12) 2842 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2023. I. 11. |
Logan CA, Brandt S, Wabitsch M, Brenner H, Wiens F, Stahl B, Marosvolgyi T, Decsi T, Rothenbacher D, Genuneit J: New approach shows no association between maternal milk fatty acid composition and childhood wheeze or asthma., ALLERGY: EUROPEAN JOURNAL OF ALLERGY AND CLINICAL IMMUNOLOGY 72: (9) pp. 1374-1383. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2023. I. 11. |
Marosvölgyi Tamás, Horváth Gábor, Dittrich Anikó, Cseh Judit, Lelovics Zsuzsanna, Szabó Éva, Decsi Tamás, Figler Mária: Fatty acid composition of plasma lipid classes in chronic alcoholic pancreatitis., PANCREATOLOGY 10: (5) pp. 580-585. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2009
adattárból, 2023. I. 11. |
Fekete K, Marosvolgyi T, Jakobik V, Decsi T: Methods of assessment of n-3 long-chain polyunsaturated fatty acid status in humans: a systematic review., AMERICAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION 89: (6) pp. 2070S-2084S. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 97 nyelv: angol URL |
2009
adattárból, 2023. I. 11. |
Marosvolgyi T, Campoy C, Koletzko B, Szabo E, Jakobik V, Jimenez M, Demmelmair H, Decsi T: Trans isomeric and LCPUFA are inversely correlated in erythrocyte membrane lipids at mid-gestation., ADVANCES IN EXPERIMENTAL MEDICINE AND BIOLOGY 646: pp. 159-163. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2005
adattárból, 2023. I. 11. |
Kovacs A, Funke S, Marosvolgyi T, Burus I, Decsi T: Fatty acids in early human milk after preterm and full-term delivery., JOURNAL OF PEDIATRIC GASTROENTEROLOGY AND NUTRITION 41: (4) pp. 454-459. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 58 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 204 |
|
|
|
|
|
|
|