Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. VII. 05.
Személyes adatok
Gillay Zoltán
név Gillay Zoltán
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2010
fokozat tudományága agrárműszaki tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2006 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Zaukuu John-Lewis Zinia PhD 2021  ÉDI

jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Varga Péter Miklós (PhD) (2027/08)  ÉDI
(50%) Tóth Fruzsina Bettina (PhD) (2027/01)  ÉDI
(50%) Yousfi Maha (PhD) (2026/08)  ÉDI
(50%) Aguinaga Bósquez Juan Pablo (PhD) (2024/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület NIR spektroszkópia, képfeldolgozás, mérési algoritmusok fejlesztése
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2021

Zaukuu John-Lewis Zinia, Gillay Zoltan, Kovacs Zoltan: Standardized Extraction Techniques for Meat Analysis with the Electronic Tongue: A Case Study of Poultry and Red Meat Adulteration, SENSORS 21: (2) p. 481.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2021

Pablo Aguinaga Bósquez Juan, Kovacs Zoltan, Gillay Zoltán, Bázár György, Palkó Csaba, Hingyi Hajnalka, Csavajda Éva, Üveges Márta, Jókainé Szatura Zsuzsanna, Diana Barbulescu Iuliana, Begea Mihaela, Tóth Tamás: Evaluating the Effect of a Brewery By-Product as Feed Supplementation on the Quality of Eggs by Means of a Human Panel and E-Tongue and E-Nose Analysis, CHEMOSENSORS 9: (8) 213
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Kovacs Zoltan, Szöllősi Dániel, Zaukuu John-Lewis Zinia, Bodor Zsanett, Vitális Flóra, Aouadi Balkis, Zsom-Muha Viktória, Gillay Zoltan: Factors Influencing the Long-Term Stability of Electronic Tongue and Application of Improved Drift Correction Methods, BIOSENSORS 10: (7) 74
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
URL 
2020

Balkis Aouadi, John-Lewis Zinia Zaukuu, Flora Vitális, Zsanett Bodor, Orsolya Fehér, Zoltan Gillay, George Bazar, Zoltan Kovacs: Historical Evolution and Food Control Achievements of Near Infrared Spectroscopy, Electronic Nose, and Electronic Tongue—Critical Overview, SENSORS 20: (19) 5479
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2020

Vitalis Flora, Zaukuu John-Lewis Zinia, Bodor Zsanett, Aouadi Balkis, Hitka Géza, Kaszab Timea, Zsom-Muha Viktoria, Gillay Zoltan, Kovacs Zoltan: Detection and Quantification of Tomato Paste Adulteration Using Conventional and Rapid Analytical Methods, SENSORS 20: (21) 6059
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2019

Zaukuu John Lewis Zinia, Bazar George, Gillay Zoltan, Kovacs Zoltan: Emerging trends of advanced sensor based instruments for meat, poultry and fish quality– a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 60: (20) pp. 3443-3460.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
URL 
2018

Zsanett Bodor, Fanni Adrienn Koncz, Mahmoud Said Rashed, Timea Kaszab, Zoltan Gillay, Csilla Benedek, Zoltan Kovacs: Application of Near Infrared Spectroscopy and Classical Analytical Methods for the Evaluation of Hungarian Honey, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (S1) pp. 11-23.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2017

Bodor Zsanett, Koncz Fanni Adrienn, Zaukuu Zinia John-Lewis, Kertész István, Gillay Zoltán, Kaszab Timea, Kovács Zoltán, Benedek Csilla.: Effect of heat treatment on chemical and sensory properties of honeys, ANIMAL WELFARE ETOLÓGIA ÉS TARTÁSTECHNOLÓGIA / ANIMAL WELFARE ETHOLOGY AND HOUSING SYSTEMS 13: (2) pp. 39-48.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2010

Funk DB, Gillay Z: Dielectric reference materials for mathematically modeling and standardizing grain moisture meters, TRANSACTIONS OF THE ASABE 53: (1) pp. 271-281.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2007

Funk DB, Gillay Z, Meszaros P: Unified moisture algorithm for improved RF dielectric grain moisture measurement, MEASUREMENT SCIENCE & TECHNOLOGY 18: (4) pp. 1004-1015.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 25
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:49 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
88
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
88
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
187

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )