Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. IX. 15. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. IX. 15. |
Bodor-Pesti Péter, Taranyi Dóra, Deák Tamás, Nyitrainé Sárdy Diána Ágnes, Varga Zsuzsanna: A Review of Ampelometry: Morphometric Characterization of the Grape (Vitis spp.) Leaf, PLANTS-BASEL 12: (3) 452 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2023. IX. 15. |
Antal Eszter, Kállay Miklós, Varga Zsuzsanna, Nyitrai-Sárdy Diána: Effect of Botrytis cinerea Activity on Glycol Composition and Concentration in Wines, FERMENTATION 9: (5) 493 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. IX. 15. |
Nyitrainé Sárdy Ágnes Diána, Ladányi Márta, Varga Zsuzsanna, Szövényi Áron Pál, Matolcsi Réka: The Effect of Grapevine Variety and Wine Region on the Primer Parameters of Wine Based on 1H NMR-Spectroscopy and Machine Learning Methods, DIVERSITY (BASEL) 14: (2) 74 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. IX. 15. |
Nyitrainé Sárdy Diána Ágnes, Németh Erzsébet Krisztina, Matolcsi Réka, Szabó A., Varga Zsuzsanna: The Effect of the Double Reasoned Maturation (DMR) Method on the Chemical Composition of the Juice and Wine of the Bianca Grape Cultivar, HORTICULTURAE 8: (2) 97 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. IX. 15. |
István Fazekas, Diána Nyitrainé Sárdy, Dóra Taranyi, Varga Zsuzsanna: The prevalence of “world varieties” and other foreign wine grape varieties in Hungary in 2015 and 2020, HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 32: (1) pp. 18-23. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2022
adattárból, 2023. IX. 15. |
Nyitrai Diána Sárdy, Varga Zsuzsanna, Sólyom-Leskó Annamária, Kállay Miklós, Steckl Szabina, Nagy Balázs, Kocsis Dorottya, Antal Eszter: Analysis of a Special Sulphite-Producing Yeast Starter after Fermentation and during Wine Maturation, APPLIED SCIENCES-BASEL 12: (17) p. 8848. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. IX. 15. |
Zsuzsanna Varga, Andrea Bernáth, István Fazekas, Gábor Sándor Vértes: Evaluation of the manual and machine harvest of Irsai Olivér, Sauvignon Blanc and Szürkebarát, HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 32: (4) pp. 17-21. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2022
adattárból, 2023. IX. 15. |
Bodor-Pesti Péter, Somogyi Eszter, Varga Zsuzsanna: Digital image analysis methods in grapevine uvometric investigations, HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 32: (4) pp. 4-8. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2021
adattárból, 2023. IX. 15. |
Nagy Balázs, Varga Zsuzsanna, Matolcsi Réka, Kellner Nikolett, Szövényi Áron, Nyitrainé Sárdy Diána: Impact of Using Organic Yeast in the Fermentation Process of Wine, PROCESSES 9: (1) 155 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. IX. 15. |
Somogyi Eszter, Varga Zsuzsanna, Pisák Flóra, Bálo Borbála, Bodor Péter: The effect of cluster thinning on berry shape of Vitis vinifera L. cv. ‚Italia‘., MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG 69: (4) pp. 216-222. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 4 |
|
|