Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. V. 09.
Személyes adatok
Temesi Ágoston
név Temesi Ágoston
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témakiíró)
MATE Gazdaság- és Regionális Tudományok Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 10%
MATE Gazdaság- és Regionális Tudományok Doktori Iskola 90%
Elérhetőségek
drótpostacím Temesi.Agostonuni-mate.hu
telefonszám +36 1 305-7178
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2011
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Kaposvári Egyetem
tudományos fokozat, cím Habilitáció
fokozat megszerzésének éve 2022
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2011 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 9
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 2
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Plasek Brigitta PhD 2022  GRTDI

abszolutóriumot szerzett:
Eren Burak Atilla (PhD) 2022/01  ÉDI
Plasek Brigitta (PhD) 2021/08  GRTDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Hasan Md Abu (PhD) (2027/08)  GRTDI
(50%) Hilmi Yahya Shafiyuddin (PhD) (2026/08)  GRTDI
Park Sungyeon (PhD) (2026/08)  GRTDI
(50%) Zhang Jieqian (PhD) (2026/08)  GRTDI
Talukder Saurav Chandra (PhD) (2025/08)  GRTDI
Nagy László Bendegúz (PhD) (2024/08)  GRTDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Kutatási területeim az élelmiszermarketing és az élelmiszer-fogyasztói magatartás különböző területeire terjed ki.
jelenlegi kutatásainak tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
Közlemények
2021

Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Temesi Ágoston: I Believe It Is Healthy—Impact of Extrinsic Product Attributes in Demonstrating Healthiness of Functional Food Products, NUTRIENTS 13: (10) 3518
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2021

Brunsø Karen, Birch Dawn, Memery Juliet, Temesi Ágoston, Lakner Zoltán, Lang Mark, Dean David, Grunert Klaus G.: Core dimensions of food-related lifestyle: A new instrument for measuring food involvement, innovativeness and responsibility, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 91: 104192
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
2021

Kiss Anna, Temesi Ágoston, Tompa Orsolya, Lakner Zoltán, Soós Sándor: Structure and trends of international sport nutrition research between 2000 and 2018: bibliometric mapping of sport nutrition science, JOURNAL OF THE INTERNATIONAL SOCIETY OF SPORTS NUTRITION 18: (1) 12
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2021

Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Badak-Kerti Katalin, Kovács Anikó, Temesi Ágoston: Perceived Consequences: General or Specific? The Case of Palm Oil-Free Products, SUSTAINABILITY 13: (6) 3550
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2020

Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Temesi Ágoston: Factors that Influence the Perceived Healthiness of Food—Review, NUTRIENTS 12: (6) pp. 1-20.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 28
nyelv: angol
URL 
2020

Temesi Ágoston, Birch Dawn, Plasek Brigitta, Eren Burak Atilla, Lakner Zoltán: Perceived Risk of Fish Consumption in a Low Fish Consumption Country, FOODS 9: (9) 1284
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2020

Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Kasza Gyula, Temesi Ágoston: Consumer Evaluation of the Role of Functional Food Products in Disease Prevention and the Characteristics of Target Groups, NUTRIENTS 12: (1) p. 69.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 26
nyelv: angol
URL 
2019

Popp J., Oláh J., Kiss A., Temesi A., Fogarassy C., Lakner Z.: The socio-economic force field of the creation of short food supply chains in Europe, JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH (SLOVAKIA) 58: (1) pp. 31-41.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 23
nyelv: angol
URL 
2019

Temesi Ágoston, Bacsó Ágnes, Grunert Klaus G., Lakner Zoltán: Perceived Correspondence of Health Effects as a New Determinant Influencing Purchase Intention for Functional Food, NUTRIENTS 11: (4) p. 740.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 19
nyelv: angol
URL 
2019

Plasek Brigitta, Temesi Ágoston: The credibility of the effects of functional food products and consumers’ willingness to purchase/willingness to pay– review, APPETITE 143: 104398
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 33
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:150 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
72
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
70
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
1 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
410

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )