Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. III. 07. Közlemények |
2016
adattárból, 2017. III. 03. |
Somogyi László, Soós Anita, Visy Orsolya, Volent Orsolya: Pörkölés hatása növényolajok oxidációs stabilitására = The effect of roasting on the oxidation stability of vegetable oils, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 62: (2) pp. 1070-1081. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2017. III. 03. |
Bognár Erzsébet, Karlovits György, Soós Anita, Somogyi László: A Healty Choice kritériumok érvényesítése keksztermékekben, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXX: (2) pp. 13-19. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2015
adattárból, 2017. III. 03. |
Anita Soós, László Somogyi, Kata Kóczán Manninger, Katalin Badak Kerti, Ildikó Szedljak: Thermodinamical properties of mixed origin fat blends, BULGARIAN CHEMICAL COMMUNICATIONS 46: (Special Issue B) pp. 53-56. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2015
adattárból, 2017. III. 03. |
Anita Soós, László Somogyi, Kata Kóczán Manninger, Katalin Badak Kerti, Ildikó Szedljak, Gorka Ágnes: Effect of Immersed Herbs on the Oxidative Stability of Edible Oils, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING OnlineFirst: pp. 162-166. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2015
adattárból, 2017. III. 03. |
Imre A, Somogyi L, Soós A, Kőhegyi KS: Changes in the total water-soluble polyphenol content and antioxidant effect of coffee as a function of the roasting temperature, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (3) pp. 742-755. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Angol és magyar
|
2015
adattárból, 2017. III. 03. |
Izsó T, Somogyi L, Soós A, Zeke I: Effect of milk fat on the physical properties of margarine mixtures, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (2) pp. 572-587. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Angol és magyar URL |
2014
adattárból, 2017. III. 03. |
Anita Soós, Csilla Pecznyik, Ildikó Zeke, László Somogyi: Effect of animal fats on the physical properties of palm fat, ACTA ALIMENTARIA 43: (4) pp. 623-631. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2014
adattárból, 2017. III. 03. |
Anita Soós, Gábor Jakab, Balázs Imre, László Somogyi: Modifications of physical properties of coconut oil and anhydrous milk fat as a result of blending, ACTA ALIMENTARIA 43: (Suppl. 1) pp. 124-131. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2014
adattárból, 2017. III. 03. |
László Somogyi, Ágnes Gorka, Anita Soós, Katalin Badak Kerti, Kata Kóczán Manninger, Ildikó Szedljak: Effect of immersed herbs on the oxidative stability of edible oils, In: Szerk.: Mizsey Péter, Szerk.: Bokrossy-Csiba Mária, Szerk.: Törcsváryné Kovács Zsuzsanna Műszaki Kémiai Napok 2014 Konferencia Kiadvány: Conference of Chemical Engineering Conference Proceeding 2014. Veszprém: Pannon Egyetemi Kiadó, 2014. pp. 162-166. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2017. III. 03. |
Csilla Pecnyik, Anita Soós, László Somogyi: Vajzsír hatása a növényi olajok olvadási tulajdonságaira, In: Szerk.: Endrődi Balázs XXXV. Kémiai Előadói Napok. Szeged: JATEPress Kiadó, 2012. pp. 101-104. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 |
|
|