Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. VII. 05. Közlemények |
2021
adattárból, 2021. XI. 25. |
Nagy David, Felfoldi Jozsef, Taczmanne Bruckner Andrea, Mohacsi-Farkas Csilla, Bodor Zsanett, Kertesz Istvan, Nemeth Csaba, Zsom-Muha Viktoria: Determining Sonication Effect on E. coli in Liquid Egg, Egg Yolk and Albumen and Inspecting Structural Property Changes by Near-Infrared Spectra, SENSORS 21: (2) 398 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2021. XI. 25. |
Zsom-Muha Viktória, Nguyen Lien Le Phuong, Baranyai László, Hitka Géza, Horváth-Mezőfi Zsuzsanna, Szabó Gergő, Zsom Tamás: An attempt to the nondestructive investigation of photo-induced potato postharvest quality degradation – Preliminary results, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2021. XI. 25. |
Tamás Zsom, Viktória Zsom-Muha, Lien Phuong Le Nguyen, Dávid Nagy, Géza Hitka, Petra Polgári, László Baranyai: Nondestructive detection of low temperature induced stress on postharvest quality of kápia type sweet pepper, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S2) pp. 173-186. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2021. XI. 25. |
Katalin Badak-Kerti, Viktória Zsom-Muha, Tamás Zsom, Dávid Nagy, József Felföldi: Acoustic investigation of chocolate by changing temperature and cocoa content, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S1) pp. 115-122. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2021. XI. 25. |
Zaukuu John-Lewis, Bodor Zsanett, Vitalis Flora, Zsom-Muha Victoria, Kovacs Zoltan: Near infrared spectroscopy as a rapid method for detecting paprika powder adulteration with corn flour, ACTA PERIODICA TECHNOLOGICA 2019: (50) pp. 346-352. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2021. XI. 25. |
Tamás Zsom, Edina Strohmayer, Lien Phuong Le Nguyen, Géza Hitka, Viktória Zsom-Muha: Chilling injury investigation by non-destructive measuring methods during banana cold storage., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (S1) pp. 147-158. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2021. XI. 25. |
V Zsom-Muha, L Ember, G Hitka, L Baranyai, L L P Nguyen, D Nagy, T Zsom: NON-DESTRUCTIVE POSTHARVEST MATURITY EVALUATION OF GOLDEN DELICIOUS APPLE, HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 32: pp. 56-61. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2021. XI. 25. |
T. Zsom, V. Zsom-Muha, D. L. Dénes, L. Baranyai, J. Felföldi: Quality changes of pear during shelf-life., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 12: (1) pp. 81-106. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2021. XI. 25. |
Zsom T, Zsom-Muha V, Dénes D, Hitka G, Nguyen L, Felföldi J: Non-destructive postharvest quality monitoring of different pear and sweet pepper cultivars, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: (Suppl. 1) pp. 206-214. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2007
adattárból, 2021. XI. 25. |
Viktoria Zsom-Muha, József Felföldi: Vibration Behavior of Long Shape Vegetables, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 3: (1) pp. 21-46. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 22 |
|
|