Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. IV. 15.
Személyes adatok
Tóth András József
név Tóth András József
intézmény neve
doktori iskola
ÁTE Állatorvostudományi Doktori Iskola (témakiíró)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása ÁTE Állatorvostudományi Doktori Iskola 100%
Elérhetőségek
drótpostacím andras.tothindere.hu
telefonszám +36 70 338-2408
mobiltelefon száma +36 70 338-2408
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2020
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2021 - Állatorvostudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület élelmiszerbiztonság menedzsment, élelmezésbiztonság, élelmiszerhulladékok
jelenlegi kutatásainak tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2024

Tóth András József, Kajtor Márton, Kasza Gyula, Battay Márton, Bittsánszky András, Süth Miklós: Gluten contamination survey on school kitchen surfaces and identification of the food handling practices limiting cross-contamination with gluten, FOOD CONTROL p. 110312.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2023

Tóth András József, Dunay Anna, Illés Bálint Csaba, Battay Márton, Bittsánszky András, Süth Miklós: Food liking and consumption in schools: Comparison of questionnaire-based surveys with real consumption, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 103: 104692
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
URL 
2022

Viegas Claudia, Lima João, Afonso Cláudia, Toth Andras Jozsef, Illés Bálint Csaba, Bittsánszky András, Šatalić Zvonimir, Vidaček Filipec Sanja, Fabijanic Valeria, Duran Samuel, Alonso Jairo, Spinelli Monica, Matias Andrea, Souza Pinto Ana Maria, Rocha Ada: Children’s menus in shopping centre restaurants: a multicentric study, BRITISH FOOD JOURNAL 124: (10) pp. 3169-3182.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2021

Tóth András J., Dunay Anna, Battay Márton, Illés Csaba Bálint, Bittsánszky András, Süth Miklós: Microbial Spoilage of Plant-Based Meat Analogues, APPLIED SCIENCES-BASEL 11: (18) 8309
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 32
nyelv: angol
URL 
2019

Dunay Anna, Kovács Anikó, Illés Csaba Bálint, Tóth András, Bittsánszky András: Food allergy and food intolerance knowledge of foodservice workers in Hungarian schools, POTRAVINARSTVO 13: (1) pp. 318-324.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2018

Illés B. Cs., Tóth A. J., Dunay A., Lehota J., Bittsánszky A.: Evaluation of food safety knowledge and microbial status of food contact surfaces in schools, JOURNAL OF FOOD SAFETY 38: (4) e12480
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 15
nyelv: angol
URL 
2017

Tóth András J., Koller Zoltán, Illés Bálint Csaba, Bittsánszky András: Development of conscious food handling in Hungarian school cafeterias, FOOD CONTROL 73, Part B: (March) pp. 644-649.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 26
nyelv: angol
URL 
2017

Tóth András, Ittzés András, Pelyhe Liza, Illés B. Csaba, Dunay Anna, Bittsánszky András: Pilot-study az iskolai éttermek ételeinek kedvelése és az éttermi szolgáltatás fontosabb tényezőinek vizsgálatához, TÁPLÁLKOZÁSMARKETING 4: (1-2) pp. 53-63.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: magyar
URL 
2015

András Bittsánszky, András J Tóth, Csaba Bálint Illés, Anna Dunay: Knowledge and Practice in Food Safety Processes: A Case Study on Hungarian School Catering, INTERNATIONAL JOURNAL OF INNOVATION AND LEARNING 18: (3) pp. 380-396.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
2014

Tóth András J, Bittsánszky András: A comparison of hygiene standards of serving and cooking kitchens in schools in Hungary, FOOD CONTROL 46: pp. 520-524.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:104 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
50
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
50
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
2 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
135
Témavezetés
témavezető Illés Bálint Csaba
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2014
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2017/08
a fokozatszerzés éve 2020
diszertáció Doi/handle elérés (értekezés, tézisek)
a védés adatai védés

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )