Kuzma M, Fodor K, Maasz G, Avar P, Mozsik G, Past T, Fischer E, Perjesi P: A validated HPLC-FLD method for analysis of intestinal absorption and metabolism of capsaicin and dihydrocapsaicin in the rat., JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS 103: dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI
2015
adattárból, 2016. III. 02.
Antus Csenge, Radnai Balazs, Dombovari Peter, Fonai Fruzsina, Avar Peter, Matyus Peter, Racz Boglarka, Sumegi Balazs, Veres Balazs: Anti-inflammatory effects of a triple-bond resveratrol analog: Structure and function relationship, EUROPEAN JOURNAL OF PHARMACOLOGY 748: dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL
2015
adattárból, 2016. III. 02.
Turcsi Erika, Enrique Murillo, Kurtán Tibor, Szappanos Ádám, Illyés Tünde-Zita, Gulyás-Fekete Gergely, Agócs Attila, Avar Péter, Deli József: Isolation of Beta-Cryptoxanthin-epoxides, Precursors of Cryptocapsin and 3’-Deoxycapsanthin, from Red Mamey (Pouteria sapota), JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 63: (26) dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
A linkre kattintás után megjelenített idézők száma eltérhet a megjelenített számtól, mert az előbbi az MTMT2 aktuális, utóbbi pedig a tudománymetriai adatok importálásakor érvényes változat.