|
|
|
Hallgatói adatlap |
Nyomtatási képKözlemények |
2021
kézi bevitellel, 2024. I. 03. |
Korcz E., Varga L.: Exopolysaccharides from lactic acid bacteria: techno-functional application in the food industry, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 110, pp. 375-384 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 149 nyelv: angol Teljes szöveg |
2021
kézi bevitellel, 2024. I. 03. |
Korcz E., Varga L., Kerényi Z.: Relationship between total cell counts and exopolysaccharide production of Streptococcus thermophilus T9 in reconstituted skim milk, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 148, 111775 p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol Teljes szöveg |
2021
kézi bevitellel, 2024. I. 03. |
Korcz, E. ; Varga, L. ; Kerényi, Z.: Characterization of Serratia species and qualitative detection of Serratia marcescens in raw and pasteurized milk by an analytical method based on polymerase chain reaction, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 67 (2), pp. 3453-3464 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
kézi bevitellel, 2024. I. 03. |
Korcz, E. ; Varga, L. ; Kerényi, Z.: Serratia fajok jellemzése, valamint Serratia marcescens kvalitatív kimutatása nyers és pasztőrözött tejből polimeráz láncreakción alapuló vizsgálati módszerrel, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 67 (2), pp. 3441-3452 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2019
kézi bevitellel, 2024. I. 03. |
Korcz, Evelin ; Bieberné, Finta Ágnes ; Hucker, Attila ; Nagy, János ; Steinerné, Smajda Zsuzsanna ; Zrínyi, Eszter ; Kerényi, Zoltán: Molekuláris diagnosztika az élelmiszeriparban: Listeria spp. kimutatására alkalmas molekuláris diagnosztikai egységcsomagok (kitek) összehasonlító vizsgálata, Hungalimentaria 2019 - ,,Ésszel a kosárba! - Mit mond erről a labor?" 2019-04-24 [Budapest, Magyarország], Megjelenés: Magyarország, 1 p. dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: magyar Teljes szöveg |
2018
adattárból (idéző kézzel módosítva), 2020. I. 22. |
Korcz E, Kerényi Z, Varga L: Dietary fibers, prebiotics, and exopolysaccharides produced by lactic acid bacteria: potential health benefits with special regard to cholesterol-lowering effects, FOOD AND FUNCTION 9: (6) pp. 3057-3068. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 172 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2020. I. 22. |
Korcz Evelin: Tejsavbaktériumok által termelt exopoliszacharidok koleszterincsökkentő hatásának vizsgálata az egészségmegőrzés szempontjából, In: Új Nemzeti Kiválóság Program 2017/2018, Széchenyi István Egyetem (2018) pp. 181-189. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
2018
adattárból, 2020. I. 22. |
Korcz Evelin, Süle Judit, Varga László, Kerényi Zoltán: Streptococcus thermophilus exopoliszacharid-termelésének genomszintű jellemzése, In: Szalka, Éva (szerk.) XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10., VEAB Agrártudományi Szakbizottság; Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2018) pp. 50-58. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 327 |
|
|
|
|
|
|
|