Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. III. 18. Közlemények |
2018
 adattárból, 2019. II. 26. |
Agócs A, Murillo E, Turcsi E, Béni Sz, Darcsi A, Szappanos Á, Kurtán T, Deli J: Isolation of allene carotenoids from mamey, JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 65: pp. 1-5. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2019. II. 26. |
Nagy V, Agócs A, Deli J, Gulyás-Fekete G, Illyés TZ, Kurtán T, Turcsi E, Béni Sz, Dékány M, Ballot A, Vasas G: Carotenoid glycoside isolated and identified from cyanobacterium Cylindrospermopsis raciborskii, JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 65: pp. 6-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2017
 adattárból, 2019. II. 26. |
Agócs A, Bokor É, Takátsy A, Lóránd T, Deli J, Somsák L, Nagy V: Synthesis of carotenoid-monosaccharide conjugates via azide–alkyne click-reaction, TETRAHEDRON 73: (5) pp. 519-526. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2016
 adattárból, 2019. II. 26. |
Murillo E, Turcsi E, Szabó I, Mosquera Y, Agócs A, Nagy V, Gulyás-Fekete G, Deli J: Carotenoid Compositon of the Fruit of Red Mamey (Pouteria sapota), JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 64: (38) pp. 7148-7155. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol DOI |
2015
 adattárból, 2019. II. 26. |
Turcsi Erika, Enrique Murillo, Kurtán Tibor, Szappanos Ádám, Illyés Tünde-Zita, Gulyás-Fekete Gergely, Agócs Attila, Avar Péter, Deli József: Isolation of Beta-Cryptoxanthin-epoxides, Precursors of Cryptocapsin and 3’-Deoxycapsanthin, from Red Mamey (Pouteria sapota), JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 63: (26) pp. 6059-6065. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol DOI |
2014
 adattárból, 2019. II. 26. |
Hanaura M, Agócs A, Böddi K, Deli J, Nagy V: New methods for the synthesis of carotenoid glycosides, TETRAHEDRON LETTERS 55: (26) pp. 3625-3627. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol DOI |
2013
 adattárból, 2019. II. 26. |
Gulyás-Fekete G, Murillo E, Kurtán T, Papp T, Illyés Z, Drahos L, Visy J, Agócs A, Turcsi E, Deli J: Cryptocapsinepoxide-Type Carotenoids from Red Mamey, Pouteria sapota, JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS 76: (4) pp. 607-614. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2012
 adattárból, 2019. II. 26. |
Háda M, Nagy V, Deli J, Agócs A: Water-Soluble Carotenoids: Recent Progress, MOLECULES 17: (5) pp. 5003-5012. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol DOI |
2005
 adattárból, 2019. II. 26. |
Lopez JC, Agocs A, Uriel C, Gomez AM, Fraser-Reid B: Iterative, orthogonal strategy for oligosaccharide synthesis based on the regioselective glycosylation of polyol acceptors with partially unprotected n-pentenyl-orthoesters: further evidence for reciprocal donor acceptor selectivity (RDAS), CHEMICAL COMMUNICATIONS 2005: (40) pp. 5088-5090. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 25 nyelv: angol DOI |
2005
 adattárból, 2019. II. 26. |
Uriel C, Agocs A, Gomez AM, Lopez JC, Fraser-Reid B: Relevance of the glycosyl donor to the regioselectivity of glycosidation of primary-secondary diol acceptors and application of these ideas to in situ three-component double differential glycosidation, ORGANIC LETTERS 7: (22) pp. 4899-4902. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol DOI |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 57  |
|
|