Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. VII. 04. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. VII. 04. |
El Chami Josepha, El Chami Elias, Tarnawa Ákos, Kassai Katalin Maria, Kende Zoltán, Jolánkai Márton: Influence of Fusarium head blight on technological quality of wheat, ACTA PHYTOPATHOLOGICA ET ENTOMOLOGICA HUNGARICA 58: (2) pp. 188-205. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. VII. 04. |
Hussein Khaeim, Kende Zoltán, Márton Jolánkai, Gergő Péter Kovács, Csaba Gyuricza, Ákos Tarnawa: Impact of Temperature and Water on Seed Germination and Seedling Growth of Maize (Zea mays L.), AGRONOMY (BASEL) 12: (2) 397 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 51 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. VII. 04. |
Omar S., Tarnawa Á., Kende Z., Ghani R. Abd, Kassai M. K., Jolánkai M.: Germination characteristics of different maize inbred hybrids and their parental lines, CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 50: (4) pp. 1229-1236. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. VII. 04. |
Chami E. El, Chami J. El, Tarnawa Á, Kassai M.K., Kende Z., Jolánkai M.: Influence of growing season, nitrogen fertilisation and wheat variety on Fusarium infection and mycotoxin production in wheat kernel, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 51: (2) pp. 282-289. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. VII. 04. |
Ghani R. Abd, Kende Z., Tarnawa Á., Omar S., Kassai M.K., Jolánkai M.: The effect of nitrogen application and various means of weed control on grain yield, protein and lipid content in soybean cultivation, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 50: (4) pp. 537-547. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. VII. 04. |
Khalid Noriza, Tarnawa Ákos, Kende Zoltán, Kassai Katalin M., Jolánkai Márton: Viability of maize (Zea mays L) seeds influenced by water, temperature, and salinity stress, ACTA HYDROLOGICA SLOVACA 22: (1) pp. 113-117. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. VII. 04. |
Jolánkai M., Tarnawa Á., Kassai M.K., Eser A., Kende Z.: Water footprint of the protein formation of six of field crop species, ENVIRONMENTAL ANALYSIS & ECOLOGY STUDIES 8: (3) pp. 884-885. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. VII. 04. |
Kassai M. Katalin, Tarnawa Ákos, H. Nyárai Ferenc, Szentpéteri Zsolt, Eser Adnan, Kató Hajnalka, Jolánkai Márton: Quality and quantity of winter wheat varieties in 22 years’ time range, COLUMELLA: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCES 7: (1) pp. 5-9. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2024. VII. 04. |
Jolánkai Márton, Kassai Mária Katalin, Tarnawa Ákos, Pósa Barnabás, Birkás Márta: Impact of precipitation and temperature on the grain and protein yield of wheat (Triticum aestivum L.) varieties, IDŐJÁRÁS / QUARTERLY JOURNAL OF THE HUNGARIAN METEOROLOGICAL SERVICE 122: (1) pp. 31-40. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2007
adattárból, 2024. VII. 04. |
Láng I, Csete L, Jolánkai M: A VAHAVA jelentés, In: Láng, I; Csete, L; Jolánkai, M (szerk.) A globális klímaváltozás: hazai hatások és válaszok, Szaktudás Kiadó (2007) p. 1. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány független idéző közlemények száma: 129 nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 198 |
|
|