Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2018. VII. 09. Közlemények |
2015
adattárból, 2018. VII. 09. |
Máté Havasi, Shivendra Kumar, Zoltán Nagy, Pál László, Beliczky Gábor, Bercsényi Miklós, Dénes Gál: Effect of total fish meal replacement with vegetal protein alone or combined with rendered animal protein on growth performance and tissue composition of European catfish (Silurus glanis L.), ISRAELI JOURNAL OF AQUACULTURE-BAMIDGEH 67: Paper 1236. 8 p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol
|
2015
adattárból, 2018. VII. 09. |
Shivendra Kumar, N P Sahu, Denes Gal: Mitigation of immunosuppressive and oxidative stress effect of dietary gelatinized starch in Labeo rohita fingerlings by elevation of rearing temperature within optimum range, FISH AND SHELLFISH IMMUNOLOGY 47: (2) pp. 868-877. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2015
adattárból, 2018. VII. 09. |
B Xavier, K K Jain, A K Pal, N P Sahu, G Maheswarudu, D Gal, S Kumar: Mixed feeding schedule of low and high protein in the diet of Labeo rohita (Hamilton) fingerlings: effect on growth performance, haemato-immunological and stress responses, AQUACULTURE NUTRITION 22: (3) pp. 652-663. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2015
adattárból, 2018. VII. 09. |
S Kumar, N P Sahu, A K Pal, E Kerepeczki, A K Sinha, D Gal: Metabolic fitness and growth performance in tropical freshwater fish Labeo rohita are modulated in response to dietary starch type (gelatinized versus non-gelatinized) and water temperature, AQUACULTURE NUTRITION 22: (5) pp. 966-975. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2013
adattárból, 2018. VII. 09. |
Gál D, Pekár F, Kosáros T, Kerepeczki É: Potential of nutrient reutilisation in combined intensive-extensive pond systems, AQUACULTURE INTERNATIONAL 21: (4) pp. 927-937. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol
|
2011
adattárból, 2018. VII. 09. |
Gál D: Fenntartható tógazdasági technológiák fejlesztése = Development of sustainable pond farming technologies, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 60: (3) pp. 295-311. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Magyar és angol
|
2007
adattárból, 2018. VII. 09. |
Gál D, Pekár F, Kerepeczki É, Váradi L: Experiments on the operation of a combined aquaculture-algae system, AQUACULTURE INTERNATIONAL 15: pp. 173-180. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol
|
2007
adattárból, 2018. VII. 09. |
Gy Papp Zs, Pekár F, Kerepeczki É, Gál D: Natural origins of off-flavours in fish related to feeding habits, WATER SCIENCE AND TECHNOLOGY 55: (5) pp. 301-309. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol
|
2003
adattárból, 2018. VII. 09. |
Gál D, Szabó P, Pekár F, Váradi L: Experiments on the nutrient removal and retention of a pond recirculation system, HYDROBIOLOGIA 506: (1-3) pp. 767-772. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 31 nyelv: angol
|
2003
adattárból, 2018. VII. 09. |
Kerepeczki É, Gál D, Szabó P, Pekár F: Preliminary investigations on the nutrient removal efficiency of a wetland-type ecosystem, HYDROBIOLOGIA 506: (1-3) pp. 665-670. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 73 |
|
|