Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. II. 28. Közlemények |
2014
adattárból, 2015. I. 22. |
Csaba Németh, Kálmán Tóth, Louis Argüello Castillo, Gábor Jónás, László Friedrich, Csaba Balla, Judit Ivanics, Péter Póti: Microbial changes in egg white "curd/cottage cheese" during storage, AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH 8: (23) pp. 2282-2285. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol Teljes szöveg |
2014
adattárból, 2015. I. 22. |
ARNOLD TÓTH, PÉTER DOMJÁN, GÉZA SZÉKELY, CSABA NÉMETH, JÓZSEF SURÁNYI, LÁSZLÓ FRIEDRICH, PÉTER PÓTI: MARKETING COMMUNICATION TOOLS USED IN ONE OF THE TRADITIONAL HUNGARIAN FOOD SECTOR, AFRICAN JOURNAL OF BUSINESS MANAGEMENT 8: (15) pp. 633-640. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2015. I. 22. |
Castillo Argüello Louis, Németh Csaba, Németh Zoltán, Tóth Kálmán, Jónás Gábor, Friedrich László, Póti Péter: Nagy hidrosztatikus nyomás hatása az élelmiszerek mikrobiológiai állapotára: laboratóriumi és félüzemi készüléken mért eredmények, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (8) pp. 473-478. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.185* nyelv: magyar
|
2014
adattárból, 2015. I. 22. |
Szafner G, Németh C, Bicanic D, Lantos Z, Dóka O: Photopyroelectric assessment of the thermal effusivity of fresh hen egg and of rehydrated egg powders, JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 2014: p. online. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.206* nyelv: angol DOI |
2014
adattárból, 2015. I. 22. |
Surányi József, Jónás Gábor, Balla Csaba, Németh Csaba, Felföldi József, Friedrich László: Sertéskaraj márványozottságának és egyéb minőségi jellemzőinek vizsgálata, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (8) pp. 479-484. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.185* nyelv: magyar
|
2011
adattárból, 2015. I. 22. |
Németh Cs, Pipoly E, Suhajda Á, Friedrich L, Surányi J, Balla Cs: Salmonella Enteritidis, Escherichia coli, Listeria monocytogenes és Staphylococcus aureus mikrobák hőrezisztenciájának változása teljes-tojáslében, In: Hungalimentaria.Budapest, Magyarország, 2011.04.19 pp. - Kiadvány: 2011. dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: magyar
|
2011
adattárból, 2015. I. 22. |
Németh Cs, Friedrich L, Pásztor-Huszár K, Pipoly E, Suhajda Á, Balla Cs: Thermal destruction of Listeria monocytogenes in liquid egg products with heat treatment at lower temperature and longer than pasteurization, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 5: (3) pp. 161-167. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.658 nyelv: angol
|
2010
adattárból, 2015. I. 22. |
Németh Cs, Friedrich L, Balla Cs: Investigation of retail storage possibilities of peeled, boiled eggs, In: Szerk.: AK Halkman, Szerk.: BM Taban, Szerk.: HBD Halkman, Szerk.: H Erinc, Szerk.: ÖE Sagdas 1st International Congress on Food Technology: Abstract Book. Ankara: Association of Food Technology, 2010. p. -. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2010
adattárból, 2015. I. 22. |
Németh Cs, Friedrich L, Zeke I, Balla Cs: A liquid egg product, In: ICoSTAF 2010 - International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business.Szeged, Magyarország, 2010.11.03-2010.11.04. Szeged: University of Szeged Faculty of Engineering, pp. - Kiadvány: Szeged: University of Szeged Faculty of Engineering, 2010. dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: angol
|
2009
adattárból, 2015. I. 22. |
Németh Cs, Friedrich L, Dalmadi I, Pásztor-Huszár K, Balla Cs: Examinations to develop an alternative egg pasteurisation method, New challenges in food preservation, In: EFFoST 2009 Conference: New Challenges in Food Preservation.Budapest, Magyarország, 2009.10.11-2009.10.13. pp. - Kiadvány: 2009. dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 |
|
|