Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. III. 18.
Személyes adatok
Dalmadi István
név Dalmadi István
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Dalmadi.Istvanetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7060
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2009
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve BCE Élettudományi Doktori Tanács
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Kenesei György PhD 2018  ÉDI

jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Hasani Endrit (PhD) (2023/08)  ÉDI
(50%) Hussein Khabat Noori (PhD) (2020/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület kíméletes élelmiszertartósítási technológiák, roncsolásmentes élelmiszervizsgálati módszerek
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
agrárműszaki tudományok
Közlemények
2018

Dalmadi I: Kombinált eljárásokkal tartósított húsok érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata műszeres módszerekkel, In: Áldorfai, György; Tóth, Tamás (szerk.) "SZIE kiváló tehetségei" konferencia előadásainak összefoglaló kiadványa, Szent István Egyetemi Kiadó (2018) p. 23.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: magyar
2018

István Dalmadi, László Baranyai, Quang Duc Nguyen: Third International Conference on Food Science and Technology, Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar
dokumentum típusa: Könyv/Konferenciakötet
nyelv: angol
2017

Ioniţă Elena, Gurgu Leontina, Aprodu Iuliana, Stănciuc Nicoleta, Dalmadi Istvan, Bahrim Gabriela, Râpeanu Gabriela: Characterization, purification, and temperature/pressure stability of polyphenol oxidase extracted from plums (Prunus domestica), PROCESS BIOCHEMISTRY 56: pp. 177-185.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2017

B Salamon, V Farkas, Gy Kenesei, I Dalmadi: Effect of added sugar and ascorbic acid on the anthocyanin content of high pressure processed strawberry juices during storage, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: 042005
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2017

Gy Kenesei, G Jónás, B Salamon, I Dalmadi: Thermograms of the combined High Hydrostatic Pressure and Sous-vide treated Longissimus dorsi of pork, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: 042007
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2017

Salamon B, Kenesei Gy, Hussein K N, Kiskó Gabriella, Dalmadi I: Kombinált tartósító eljárások alkalmazása szamócapüré minőségének megőrzésének céljából, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXXI: (2) pp. 15-21.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2017

Murár Zs, Németh Cs, Dalmadi I: Kombinált eljárásokkal tartósított csiperkegomba élelmiszerbiztonsági vonatkozásai, In: Fodor, Marietta; Bodor, Péter (szerk.) ITT - Ifjú Tehetségek Találkozója, Szent István Egyetem, Budai Karok (volt KÉE) (2017) pp. 109-121.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: magyar
2015

Ioniţă Elena, Râpeanu Gabriela, Stănciuc Nicoleta, Dalmadi Istvan, Aprodu Iuliana, Bahrim Gabriela: Thermal and high pressure stability of peroxidase extracted from plums, JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 208, Supplement: p. S65.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2015

Dalmadi I., Salamon B., Kenesei Gy.: EFFECT OF COMBINATIONS OF MINIMAL PROCESSING TECHNIQUES ON THE PROPERTIES OF PORK AND BEEF MEAT DETERMINED BY ELECTRONIC NOSE, In: Engelhardt, Tekla; Dalmadi, István; Baranyai, László; Mohácsi-Farkas, Csilla (szerk.) Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings, Corvinus University of Budapest (2015) pp. 40-43.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2014

Mohácsi-Farkas Cs, Nyirő-Fekete B, Daood H, Dalmadi I, Kiskó G: Improving microbiological safety and maintaining sensory and nutritional quality of pre-cut tomato and carrot by gamma irradiation, RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY: THE JOURNAL FOR RADIATION PHYSICS RADIATION CHEMISTRY AND RADIATION PROCESSING 99: (0) pp. 79-85.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
113
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
203
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
13 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
33
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
45
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
365

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )