|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. IX. 14. Közlemények |
2016
adattárból, 2016. XI. 04. |
C Celia, M Cullere, Zs Gerencsér, Zs Matics, G Tasoniero, A Dal Bosco, V Giaccone, Zs Szendrő, A Dalle Zotte: Effect of pre- and post-weaning dietary supplementation with Digestarom® herbal formulation on rabbit carcass traits and meat quality, MEAT SCIENCE 118: pp. 89-95. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2016
adattárból, 2016. XI. 04. |
A Dalle Zotte, C Celia, Zs Szendrő: Herbs and spices inclusion as feedstuff or additive in growing rabbit diets and as additive in rabbit meat, LIVESTOCK SCIENCE 189: pp. 82-90. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol DOI |
2015
adattárból, 2016. XI. 04. |
K Szendrő, Zs Szendrő, Zs Matics, A DalleZotte, M Odermatt, I Radnai, Zs Gerencsér: Effect of genotype, housing system and hay supplementation on performance and ear lesions of growing rabbits, LIVESTOCK SCIENCE 174: pp. 105-112. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2014
adattárból, 2016. XI. 04. |
Dal Bosco A, Gerencser Z, Szendro Z, Mugnai C, Cullere M, Kovacs M, Ruggeri S, Mattioli S, Castellini C, Dalle Zotte A: Effect of dietary supplementation of Spirulina (Arthrospira platensis) and Thyme (Thymus vulgaris) on rabbit meat appearance, oxidative stability and fatty acid profile during retail display, MEAT SCIENCE 96: (1) pp. 114-119. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol DOI |
2014
adattárból, 2016. XI. 04. |
Matics Zs, Nagy I, Gerencsér Zs, Radnai I, Gyovai P, Donkó T, Dalle Zotte A, Curik I, Szendrő Zs: Pannon Breeding Program in rabbit at Kaposvár University, WORLD RABBIT SCIENCE 22: (4) pp. 287-300. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2016. XI. 04. |
Szendrő Zs, Dalle Zotte A: Effect of housing conditions on production and behaviour of growing meat rabbits: A review, LIVESTOCK SCIENCE 137: (1-3) pp. 296-303. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 25 nyelv: angol DOI |
2011
adattárból, 2016. XI. 04. |
Dalle Zotte A, Szendrő Zs: The role of rabbit meat as functional food, MEAT SCIENCE 88: (3) pp. 319-331. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 91 nyelv: angol DOI |
2010
adattárból, 2016. XI. 04. |
Szendrő Zs, Matics Zs, Gerencsér Zs, Nagy I, Lengyel M, Horn P, Dalle Zotte A: Effect of dam and sire genotypes on productive and carcass traits of rabbits, JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE (JAS) 88: (2) pp. 533-543. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2009
adattárból, 2016. XI. 04. |
Dalle Zotte A, Princz Z, Matics Zs, Gerencsér Zs, Metzger Sz, Szendrő Zs: Rabbit preference for cages and pens with or without mirrors, APPLIED ANIMAL BEHAVIOUR SCIENCE 116: (2-4) pp. 273-278. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol DOI |
2009
adattárból, 2016. XI. 04. |
Dalle Zotte A, Princz Z, Metzger Sz, Szabó A, Radnai I, Biró-Németh E, Orova Z, Szendrő Zs: Response of fattening rabbits under housing conditions. 2. Carcass and meat quality, LIVESTOCK SCIENCE 122: (1) pp. 39-47. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 30 nyelv: angol DOI |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 180 |
|
|
|
|
|