Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. VIII. 28. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. VIII. 28. |
Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna, Gál Izóra, Madaras Krisztina, Sipos László, Székely Géza, Pusztai Péter: Sustainability Perspectives of Organic Farming and Plant Factory Systems—From Divergences towards Synergies, HORTICULTURAE 9: (8) p. 895. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. VIII. 28. |
Divéky-Ertsey Anna, Gál Izóra, Madaras Krisztina, Pusztai Péter, Csambalik László: Contribution of Pulses to Agrobiodiversity in the View of EU Protein Strategy, Stresses 2: (1) pp. 90-112. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. VIII. 28. |
Mustafa Mohammad, Szalai Zita, Divéky-Ertsey Anna, Gál Izóra, Csambalik László: Conceptualizing Multiple Stressors and Their Consequences in Agroforestry Systems, Stresses 2: (3) pp. 242-257. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. VIII. 28. |
Divéky-Ertsey Anna, Ladányi Márta, Biró Barbara, Máté Mónika, Drexler Dóra, Tóth Ferenc, Boziné Pullai Krisztina, Gere Attila, Pusztai Péter, Csambalik László: Tomato Landraces May Benefit from Protected Production—Evaluation on Phytochemicals, HORTICULTURAE 8: (10) 937 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. VIII. 28. |
Csambalik László, Gál Izóra, Sipos László, Gere Attila, Koren Dániel, Bíró Barbara, Divéky-Ertsey Anna: Evaluation of processing type tomato plant genetic resources (Solanum lycopersicum L.) for their nutritional properties in different environments, PLANT GENETIC RESOURCES-CHARACTERIZATION AND UTILIZATION 17: (6) pp. 488-498. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2023. VIII. 28. |
László Sipos, Csaba Orbán, Ildikó Bálint, László Csambalik, Anna Divéky‑Ertsey, Attila Gere: Colour parameters as indicators of lycopene and antioxidant activity traits of cherry tomatoes (Solanum lycopersicum L.), EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 243: (9) pp. 1533-1543. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2023. VIII. 28. |
Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna, Pusztai Péter, Boros Fruzsina, Orbán Csaba, Kovács Sándor, Gere Attila, Sipos László: Multi-perspective evaluation of phytonutrients – Case study on tomato landraces for fresh consumption, JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 33: pp. 211-216. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2023. VIII. 28. |
Csambalik László, Orbán Csaba, Stégerné Máté Mónika, Pusztai Péter, Divéky-Ertsey Anna: Antioxidant profile of tomato landraces for fresh consumption, ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 60: (2) pp. 177-182. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2023. VIII. 28. |
Cseperkálóné Mirek B, Reiter D, Divéky-Ertsey A, Drexler D: On-farm assessment of landrace of tomato (Lycopersicon esculentum L.) under organic conditions in Hungary, ACTA FYTOTECHNICA ET ZOOTECHNICA 18: (Special Issue) pp. 134-137. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2023. VIII. 28. |
Csambalik L, Divéky-Ertsey A, Pap Z, Orbán Cs, Stégerné Máté M, Gere A, Stefanovits-Bányai É, Sipos L: Coherences of Instrumental and Sensory Characteristics: Case Study on Cherry Tomatoes, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 79: (11) pp. C2192-C2202. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 48 |
|
|