Login
 Forum
 
 
Personal data sheet
 Print preview
personal data approved: 2022. XII. 11.
Personal data
name Gabriella Zsarnóczay
name of institution
doctoral school
MATE Doctoral School of Food Sciences (Academic staff member)
the share of work in the different doctoral schools. MATE Doctoral School of Food Sciences 100%
Academic title
scientific degree, title Ph.D.
year degree was obtained 2011
discipline to which degree belongs food sciences
institution granting the degree Corvinus University of Budapest
Employment
2012 - University of Szeged
other (not specified) (nem nevesített)
Thesis topic supervisor
number of doctoral students supervised until now 0
number of students who fulfilled course requirements 0
students who obtained their degrees:
Research
research area Meat science, meat research, development of meat product, meat quality, examination of raw material and additiv
research field in which current research is conducted food sciences
Publications
2019

Csanádi József, Zsarnóczay Gabriella, Bencsik Dóra: Élelmiszertechnológiák, 1. kötet, Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó élelmiszertechnológiák,
type of document:
language: Hungarian
URL 
2019

Zsarnóczay Gabriella: A csicseriborsó húsipari felhasználhatósága, KONZERVÚJSÁG 1-4: pp. 17-21.
type of document:
language: Hungarian
2019

Mihalkó József, Zsarnóczay Gabriella: Különböző alapanyagokból származó "párizsik" összehasonlító elemzése, KONZERVÚJSÁG 1-4: pp. 25-33.
type of document:
language: Hungarian
2018

Szabó P.Balázs, Zsarnóczay Gabriella: Válogatott ipari szaktechnológiák,
type of document:
language: Hungarian
2018

Gabriella Zsarnóczay, Dóra Bencsik: Nutritional judgement of ornamental poultry meat,
type of document:
language: English
2015

Mészáros Andor Tibor, Zsarnóczay Gabriella: Ipari, mangalica sertés és vaddisznó húminőségének összehasonlítása, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXIX: (1) pp. 26-30.
type of document:
language: Hungarian
2015

Zsarnóczay Gabriella: Érlelt marhahús előállítása korszerű csomagolótechnika alkalmazásával, KONZERVÚJSÁG 2015: (1-4.) pp. 35-41.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2014

G Zsarnóczay, F Eszes, E Gyimes, A Véha: Mangalitza the Hungarian Traditional Pig, In: 17th World Congress of Food Science and Technology and Expo, (2014) pp. 462-462.
type of document:
language: English
2011

Zsarnóczay Gabriella: A nitrit szerepe a húskészítményekben, A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA 21: (1-2) pp. 5-14.
type of document:
language: Hungarian
2009

Zsarnóczay Gabriella: A vöröshúsok szerepe a táplálkozásban, ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 6: (1-2) pp. 51-58.
type of document:
language: Hungarian
Number of independent citations to these publications:
Scientometric data
list of publications and citations
number of scientific publications that meet accreditation criteria:
122
number of scientific publications:
115
monographs and professional books:
0
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
4 
number of independent citations to scientific publications and creative works:
0


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )