Az oktató a doktori iskola doktoranduszai számára oktat tantárgyat, és/vagy a doktori iskola megszavazta, hogy doktoranduszok számára kutatási témát írjon ki.
)
the share of work in the different doctoral schools.
University of Szeged other (not specified) (nem nevesített)
Thesis topic supervisor
number of doctoral students supervised until now
0
number of students who fulfilled course requirements
0
students who obtained their degrees:
Research
research area
Meat science, meat research, development of meat product, meat quality, examination of raw material and additiv
research field in which current research is conducted
food sciences
Publications
2019
from data base, 2020. III. 12.
Csanádi József, Zsarnóczay Gabriella, Bencsik Dóra: Élelmiszertechnológiák, 1. kötet, Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó élelmiszertechnológiák, type of document: language: Hungarian URL
2019
from data base, 2020. III. 12.
Zsarnóczay Gabriella: A csicseriborsó húsipari felhasználhatósága, KONZERVÚJSÁG 1-4: pp. 17-21. type of document: language: Hungarian
2019
from data base, 2020. III. 12.
Mihalkó József, Zsarnóczay Gabriella: Különböző alapanyagokból származó "párizsik" összehasonlító elemzése, KONZERVÚJSÁG 1-4: pp. 25-33. type of document: language: Hungarian
2018
from data base, 2020. III. 12.
Szabó P.Balázs, Zsarnóczay Gabriella: Válogatott ipari szaktechnológiák, type of document: language: Hungarian
2018
from data base, 2020. III. 12.
Gabriella Zsarnóczay, Dóra Bencsik: Nutritional judgement of ornamental poultry meat, type of document: language: English
2015
from data base, 2020. III. 12.
Mészáros Andor Tibor, Zsarnóczay Gabriella: Ipari, mangalica sertés és vaddisznó húminőségének összehasonlítása, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXIX: (1) pp. 26-30. type of document: language: Hungarian
2015
from data base, 2020. III. 12.
Zsarnóczay Gabriella: Érlelt marhahús előállítása korszerű csomagolótechnika alkalmazásával, KONZERVÚJSÁG 2015: (1-4.) pp. 35-41. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
2014
from data base, 2020. III. 12.
G Zsarnóczay, F Eszes, E Gyimes, A Véha: Mangalitza the Hungarian Traditional Pig, In: 17th World Congress of Food Science and Technology and Expo, (2014) pp. 462-462. type of document: language: English
2011
from data base, 2020. III. 12.
Zsarnóczay Gabriella: A nitrit szerepe a húskészítményekben, A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA 21: (1-2) pp. 5-14. type of document: language: Hungarian
2009
from data base, 2020. III. 12.
Zsarnóczay Gabriella: A vöröshúsok szerepe a táplálkozásban, ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 6: (1-2) pp. 51-58. type of document: language: Hungarian
Number of independent citations to these publications:
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
4
number of independent citations to scientific publications and creative works:
The number of citations displayed after clicking on the link may differ from the displayed number because the former displays the current state of MTMT2 and the latter was the case when importing science metrics.
2024. IV. 17. ODT ülés Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).