|
|
Personal data sheet |
Print preview VALIDITY EXPIRED personal data approved: 2015. II. 25. Publications |
2012
from data base, 2013. XII. 14. |
Lásztity R: Molekuláris gasztronómia-Az élelmiszertudomány új ága vagy egy tudományba öltöztetett szakácskönyv?, ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 66: pp. 29-31. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2011
from data base, 2013. XII. 14. |
Lásztity Radomir: A zab - egy kedvelt takarmány, ritkábban alapélelmiszer és egyre gyakrabban funkcionális élelmiszerek komponense, ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 65: (4) pp. 7-11. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2010
from data base, 2013. XII. 14. |
Lásztity Radomir: Természetes antioxidánsok a funkcionális élelmiszerekben 3. Az antioxidatív kapacitás és meghatározása, ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 64: (3) pp. 1-4. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2010
from data base, 2013. XII. 14. |
Salgó András, Lásztity Radomir: Az élelmiszer-biztonság és az egészséges táplálkozás továbbra is kulcsszavak az élelmiszer-tudomány művelői körében : újabb európai kezdeményezések, ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 64: (1) pp. 3-5. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2010
from data base, 2013. XII. 14. |
Lásztity Radomir: Természetes antioxidánsok a funkcionális élelmiszerekben és nutraceutikumokban 2. Gabonák, élvezeti szerek, ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 64: (2) pp. 1-3. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2001
from data base, 2013. XII. 14. |
Tomoskozi S, Lasztity R, Haraszi R, Baticz O: Isolation and study of the functional properties of pea proteins, NAHRUNG (WEINHEIM) 45: (6) pp. 399-401. type of document: Journal paper/Article impact factor: 0.609 number of independent citations: 21 language: English DOI |
1999
from data base, 2013. XII. 14. |
Bata A, Lasztity R: Detoxification of mycotoxin-contaminated food and feed by microorganisms, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 10: (6-7) pp. 223-228. type of document: Journal paper/Article impact factor: 2.090 number of independent citations: 80 language: English DOI |
1998
from data base, 2013. XII. 14. |
Lasztity R, Hidevegi M, Bata A: Saponins in food, FOOD REVIEWS INTERNATIONAL 14: (4) pp. 371-390. type of document: Journal paper/Review paper impact factor: 0.782 number of independent citations: 33 language: English
|
1998
from data base, 2013. XII. 14. |
Lasztity R: Oat grain - A wonderful reservoir of natural nutrients and biologically active substances, FOOD REVIEWS INTERNATIONAL 14: (1) pp. 99-119. type of document: Journal paper/Review paper impact factor: 0.782 number of independent citations: 26 language: English
|
1985
from data base, 2013. XII. 14. |
BATA A, HARRACH B, UJSZASZI K, KISTAMAS A, LASZTITY R: MACROCYCLIC TRICHOTHECENE TOXINS PRODUCED BY STACHYBOTRYS-ATRA STRAINS ISOLATED IN MIDDLE EUROPE, APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY 49: (3) pp. 678-681. type of document: Journal paper/Article impact factor: 2.227 number of independent citations: 28 language: English
|
| Number of independent citations to these publications: | 188 |
|
|
|
|
|