Login
 Forum
 
 
Personal data sheet
 Print preview
VALIDITY EXPIRED
This page was not yet approved.
Personal data
name Gábor Szafner
name of institution
doctoral school
SzE Wittmann Antal Crop-, Animal- and Food Sciences Multidisciplinary Doctoral School (Academic staff member)
the share of work in the different doctoral schools. SzE Wittmann Antal Crop-, Animal- and Food Sciences Multidisciplinary Doctoral School 100%
Contact details
E-mail address szafnergabgmail.com
phone number +36 30 332-7852
Employment
2012 - Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.
other (not specified) (Tejipari K+F+I osztályvezető helyettes)
Thesis topic supervisor
number of doctoral students supervised until now
number of students who fulfilled course requirements
students who obtained their degrees:
Publications
2016

Szafner Gábor, Bukovics Solveig, Krassoy Mónika: Egyes tejipari melléktermékek demineralizálása kétlépcsős technológiával, In: Szalka, Éva; Bali, Papp Ágnes (szerk.) XXXVI. Óvári Tudományos Nap, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2016) pp. 31-38.
type of document: Part of book/Proceedings Paper
language: Hungarian
2015

Szafner G, Németh Cs, Bicanic D, Lantos Z, Dóka O: Photopyroelectric assessment of the thermal effusivity of fresh hen egg and of rehydrated egg powders, JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 120: (1) pp. 363-368.
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 1
language: English
URL 
2013

G Szafner, D Bicanic, R Kulcsár, O Dóka: Direct measurement of thermal effusivity of foods by front configuration of the photopyroelectric method, JOURNAL OF FOOD PHYSICS 26: pp. 4-10.
type of document: Journal paper/Article
language: English
2012

G Szafner, D Bicanic, K Kovácsné Gaál, O Dóka: Direct Measurement of Thermal Effusivity of Avian Eggs and Their Constituents: A Photopyroelectric Study., FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 50: (3) pp. 350-354.
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 1
language: English
URL 
2011

G Szafner, D Bicanic, O Dóka: The effect of the fat content on the thermal effusivity of foods: an inverse photopyroelectric study, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 14: (3) pp. 666-674.
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 1
language: Angol, Cseh
URL 
2010

Szafner G, Bicanic D, Dóka O: Élelmiszeripari termékek hőeffuzivitásának fotopiroelektromos meghatározása, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 52: (1) pp. 11-20.
type of document: Journal paper/Article
language: Angol, Magyar
2010

Szafner G, Dóka O: Effect of fat content on thermal effusivity of food, REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2010: (1-2) pp. 237-242.
type of document: Journal paper/Konferenciaközlemény
language: English
2010

Szafner G, Dóka O: Élelmiszerek hamisításának fotopiroelektromos vizsgálata, In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" 33. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2010) pp. 1-5.
type of document: Part of book/Proceedings Paper
language: Hungarian
2010

Szafner G, Bicanic D, Dóka O: Thermal effusivity of creams and sour creams determined by inverse photopyroelectric (IPPE) technique: The effect of a varying fat content., In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" 33. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2010) pp. 1-5.
type of document: Part of book/Proceedings Paper
language: English
2010

Szafner Gábor, Dóka Ottó: Különböző zsírtartalmú tejtermékek termikus effúzivitásának közvetlen meghatározása = Direct determination of the thermal effusivity of dairy foods with different fat contents, TEJIPAR: A TEJIPARI IGAZGATÓSÁG ÉS A MITE TEJIPARI SZAKOSZTÁLYÁNAK KÖZLEMÉNYEI 70: (1-2) pp. 31-37.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
Number of independent citations to these publications:
Scientometric data
list of publications and citations
number of scientific publications that meet accreditation criteria:
28
number of scientific publications:
27
monographs and professional books:
0
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
 
number of independent citations to scientific publications and creative works:
6

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )