Login
 Forum
 
 
Personal data sheet
 Print preview
personal data approved: 2019. IV. 11.
Personal data
name Viktória Kapcsándi
name of institution
doctoral school
SzE Wittmann Antal Crop-, Animal- and Food Sciences Multidisciplinary Doctoral School (Supervisor)
Contact details
E-mail address kapcsandi.viktoriasze.hu
phone number +36 96 566-653
Academic title
scientific degree, title Ph.D.
year degree was obtained 2015
discipline to which degree belongs food sciences
institution granting the degree University of West Hungary
Employment
2016 - Széchenyi István University, Győr
university professor or researcher
Thesis topic supervisor
number of doctoral students supervised until now 1
number of students who fulfilled course requirements 0
students who obtained their degrees:
present PhD students:
(50%) Miklós Marcel Posgay (PhD) (2023/08)  SZE-WAMDS
(50%) Kármen Anita Kiss (PhD) (2022/08)  SZE-WAMDS
(50%) Beatrix Sik (PhD) (2021/08)  SZE-WAMDS
Research
research area Low power microwave effect on fermentation process, yeast life activities and enzyme activity.
research field in which current research is conducted agricultural engineering
food sciences
Publications
2018

Kapcsándi Viktória, Barabás Attila, Sik Beatrix, Ajtony Zsolt, Lakatos Erika: Különböző laktóz koncentrációk hatása Kluyveromyces élesztőtörzsek szaporodási tulajdonságaira és etanoltermelési képességére, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 59: (1) pp. 27-43.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2018

Kapcsándi V., Neményi M., Lakatos Erika: Microwave steam explosion and enzymatic hydrolysis of vine-branch, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 47: (4) pp. 443-452.
type of document: Journal paper/Article
language: English
URL 
2017

Lakatos E, Neményi M, Kapcsándi V: Effect of microwave treatment on fermentation process, In: Nyéki, Anikó; Kovács, Attila József; Milics, Gábor (szerk.) Towards sustainable agricultural and biosystems engineering, Universitas-Győr Nonprofit Kft. (2017) pp. 243-252.
type of document: Part of book/Proceedings Paper
language: English
2016

Kapcsándi V, Kovács A. J., Neményi M., Lakatos E.: Investigation of a non thermal effect of microwave treatment, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (2) pp. 224-232.
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 3
language: English
URL 
2014

Kapcsándi V, Neményi M, Kovács A J, Lakatos E: Frissen préselt és fagyasztott must alkoholtartalmának vizsgálata a fermentáció folyamán különböző kezelések esetén, In: Anon (szerk.) XXXV. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2014) pp. 36-40.
type of document: Part of book/Proceedings Paper
language: Angol, Magyar
2013

Kapcsándi V, Neményi M, Lakatos E: Low- power Microwave Radiation Effect on fermentation of Grape Must, In: Neményi, Miklós; Varga, László; Facskó, Ferenc; Lőrincz, Ildikó (szerk.) "Science for Sustainability" International Scientific Conference for PhD Students, Nyugat-magyarországi Egyetem Kiadó (2013) pp. 361-365.
type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated)
number of independent citations: 1
language: English
2013

Kapcsándi V, Neményi M, Lakatos E: Alacsony teljesítményű mikrohullám hatása a must erjedésére, REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2013: (Spec. Issue) pp. 73-78.
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 1
language: Hungarian
2013

Kapcsándi Viktória, Neményi Miklós, Lakatos Erika: Effect of microwave treatment of the grape must fermentation process, In: Dalmadi, I; Engelhardt, T; Bogó-Tóth, Zs; Baranyai, L; Bús-Pap, J; Mohácsi-Farkas, Cs (szerk.) Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar (2013) pp. 72-75.
type of document: Part of book/Proceedings Paper
language: English
2012

Lakatos Erika, Kovács Attila J, Kapcsándi Viktória, Neményi Miklós: Alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás hatása a cellobiáz enzim működésére, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 54: (1) pp. 3-11.
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 1
language: Hungarian
URL 
2012

Kapcsándi Viktória, Lakatos Erika, Fábri Zsófia Nóra, Neményi Miklós: Narancslé mikrohullámú hőkezelése, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 54: (2) pp. 39-44.
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 1
language: Hungarian
URL 
Number of independent citations to these publications:
Scientometric data
Saját közlemény- és idézőlista list of publications and citations
number of scientific publications that meet accreditation criteria:
16
number of scientific publications:
20
monographs and professional books:
0
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
0 
number of independent citations to scientific publications and creative works:
11


2019. IX. 13.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2019. november 22-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )