Login
 Forum
 
 
Personal data sheet
 Print preview
personal data approved: 2017. V. 22.
Personal data
name Ágoston Temesi
year of birth 1983
name of institution
doctoral school
SzIE Doctoral School of Management and Business Administration (Supervisor)
SzIE Doctoral School of Food Sciences (Supervisor)
Contact details
E-mail address Temesi.Agostonetk.szie.hu
phone number +36 1 305-7178
Academic title
scientific degree, title Ph.D.
year degree was obtained 2011
discipline to which degree belongs business and management
institution granting the degree University of Kaposvár
Employment
2011 - Szent István University, Gödöllő
university professor or researcher
Thesis topic supervisor
number of doctoral students supervised until now 0
number of students who fulfilled course requirements 0
students who obtained their degrees:
present PhD students:
Brigitta Plasek (PhD) (2021/08)  DSMBA-SzIE
Burak Atilla Eren (PhD) (2021/08)  DSFS
  Thesis topic proposals
Research
research area The field of my research is food marketing, food consumer behaviour, especially in case of functional foods.
research field in which current research is conducted business and management
Publications
2016

Temesi Ágoston: Miért nem eszik több halat a magyar? Egyes halfogyasztást befolyásoló tényezők vizsgálata, GAZDÁLKODÁS 60: (3) pp. 210-224.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2015

Molnár Áron, Temesi Ágoston: Pozicionálás a magyarországi borvidékek marketing tevékenységében, ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 9: (1-2) pp. 23-30.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2015

Palotai Tímea, Temesi Ágoston: Gyümölcslevek piaci pozicionálása, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 69: (4) pp. 17-22.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2014

Temesi Ágoston, Hajtó János: Funkcionális élelmiszerek termékfejlesztésének alapjai – fogyasztói magatartáskutatás, ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 1: pp. 11-21.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2013

Temesi Ágoston, Szente Viktória: Marketing aspects of functional canned food industrial products, MARKETING ÉS MENEDZSMENT 47: (1) pp. 46-53.
type of document: Journal paper/Article
language: English
2010

Temesi Ágoston, Szente Viktória, Biacs Péter: Hungarian consumers’ opinion about products of the canned food industrie, HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 19: (2) pp. 25-27.
type of document: Journal paper/Article
language: English
2010

Temesi Ágoston, Biacs Péter, Szente Viktória: A konzervipari termékek és a konzervek fogyasztói értelmezése., ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 56: (1) pp. 24-34.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
Full text 
2009

Dr. Temesi Ágoston: Bébiételek vizsgálata a „means-end chain” elmélet és a létrázás módszerének alkalmazásával, ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 6: (1-2) pp. 65-69.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2008

Polereczki Zs, Temesi Á, Kuti A, Gór A, Szente V, Szakály Z: The marketing factors influencing the foreign market-break-in of the stifolder sausage as a Southern-Transdanubian Hungaricum., ACTA OECONOMICA KAPOSVÁRIENSIS 2: (2) pp. 85-96.
type of document: Journal paper/Article
language: English
2008

Temesi Ágoston, Biacs Péter, Szente Viktória: Innovációs lehetőségek a konzerviparban – kulcsszerepben az egészség, ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 5: (2-3) pp. 67-72.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
Number of independent citations to these publications:
Scientometric data
list of publications and citations
number of scientific publications that meet accreditation criteria:
20
number of scientific publications:
24
monographs and professional books:
1
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
1 
number of independent citations to scientific publications and creative works:
0

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )