Széchenyi István University, Győr other (not specified) (PhD hallgató)
Publications
2018
from data base, 2020. I. 22.
Korcz E, Kerényi Z, Varga L: Dietary fibers, prebiotics, and exopolysaccharides produced by lactic acid bacteria: potential health benefits with special regard to cholesterol-lowering effects, FOOD AND FUNCTION 9: (6) pp. 3057-3068. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 18 language: English URL
2018
from data base, 2020. I. 22.
Korcz Evelin: Tejsavbaktériumok által termelt exopoliszacharidok koleszterincsökkentő hatásának vizsgálata az egészségmegőrzés szempontjából, In: Új Nemzeti Kiválóság Program 2017/2018, Széchenyi István Egyetem (2018) pp. 181-189. type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated) language: Hungarian
2018
from data base, 2020. I. 22.
Korcz Evelin, Süle Judit, Varga László, Kerényi Zoltán: Streptococcus thermophilus exopoliszacharid-termelésének genomszintű jellemzése, In: Szalka, Éva (szerk.) XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10., VEAB Agrártudományi Szakbizottság; Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2018) pp. 50-58. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: Hungarian
Number of independent citations to these publications:
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
number of independent citations to scientific publications and creative works:
The number of citations displayed after clicking on the link may differ from the displayed number because the former displays the current state of MTMT2 and the latter was the case when importing science metrics.