Login
 Forum
 
 
Hallgatói adatlap
 Print preview
Personal data
Judit Molnár
name Judit Molnár
year of birth 1988
name of institution Széchenyi István University, Győr
doctoral school SzE Wittmann Antal Crop-, Animal- and Food Sciences Multidisciplinary Doctoral School
Contact details
mobile phone number +36 30 607-4009
Supervision
thesis supervisor László Varga
co-supervisor Balázs Ásványi
one supervisor or with co-supervisor co-supervisor
degree PhD
starting of doctoral studies 2015
foreseen date of final certificate (year,month) 2018/01
Employment
2015 - Széchenyi István University, Győr
other (not specified) (PhD hallgató)
Publications
2017

Molnár J, Ásványi B: Mikroelemmel dúsított élesztők felhasználási lehetőségei - irodalmi áttekintés, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 72: pp. 101-106.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2016

Molnár Judit: Mikroelemmel dúsított egysejt -fehérjék felhasználási alternatívái, KONZERVÚJSÁG 64: (3-4) pp. 47-49.
type of document: Journal paper/Konferenciaközlemény
language: Hungarian
2016

Molnár Judit, Molnár Rita, Kóródi Gyula: Analysis of Resupply of Energy for Workforce Accomplishing Long Term Damage Cleanup Duties, ACADEMIC AND APPLIED RESEARCH IN MILITARY AND PUBLIC MANAGEMENT SCIENCE 15: (3) pp. 223-229.
type of document: Journal paper/Article
language: English
2015

Szücs P, Vajda K, Szigeti J, Molnár J, Lakatos E, Ásványi B: A Sous-vide, mint kíméletes hőkezelési technológia élelmiszer-higiéniai vonatkozásai, ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 19: (1) pp. 75-91. pp. 75-91.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
URL 
2015

Molnár J, Zsédely E, Ásványi B: Bio- és funkcionális élelmiszerek fohyasztási felmérése felnőtt lakosság körében, KONZERVÚJSÁG 63: (1-4) pp. 23-27.
type of document: Journal paper/Konferenciaközlemény
language: Hungarian
2014

Molnár J, Ambrus B, Zsédely E: Minőségi élelmiszerek fogyasztásának szerepe az egészség megőrzésében, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 68: (4) pp. 13-17.
type of document: Journal paper/Konferenciaközlemény
language: Hungarian
Full text 
Number of independent citations to these publications:
Scientometric data
list of publications and citations
number of scientific publications that meet accreditation criteria:
6
number of scientific publications:
6
monographs and professional books:
0
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
 
number of independent citations to scientific publications and creative works:
0
Research
research area In my research I made SCP (Single Cell Protein) by choosing the most optimal fermentation parameters of two yeast phylums. In the cuose of the fermentation process vitamin solution was added.
research field in which current research is conducted food sciences

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 1.2357 ( 2017. V. 15. )