Print previewpersonal data approved: 2020. VI. 18. Publications |
2018
 from data base, 2019. III. 18. |
Dalmadi I: Kombinált eljárásokkal tartósított húsok érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata műszeres módszerekkel, In: Áldorfai, György; Tóth, Tamás (szerk.) "SZIE kiváló tehetségei" konferencia előadásainak összefoglaló kiadványa, Szent István Egyetemi Kiadó (2018) p. 23. type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated) language: Hungarian
|
2018
 from data base, 2019. III. 18. |
István Dalmadi, László Baranyai, Quang Duc Nguyen: Third International Conference on Food Science and Technology, Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar type of document: Book/Konferenciakötet (to be translated) language: English
|
2017
 from data base, 2019. III. 18. |
Ioniţă Elena, Gurgu Leontina, Aprodu Iuliana, Stănciuc Nicoleta, Dalmadi Istvan, Bahrim Gabriela, Râpeanu Gabriela: Characterization, purification, and temperature/pressure stability of polyphenol oxidase extracted from plums (Prunus domestica), PROCESS BIOCHEMISTRY 56: pp. 177-185. type of document: Journal paper/Article language: English
|
2017
 from data base, 2019. III. 18. |
B Salamon, V Farkas, Gy Kenesei, I Dalmadi: Effect of added sugar and ascorbic acid on the anthocyanin content of high pressure processed strawberry juices during storage, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: 042005 type of document: Journal paper/Article language: English URL |
2017
 from data base, 2019. III. 18. |
Gy Kenesei, G Jónás, B Salamon, I Dalmadi: Thermograms of the combined High Hydrostatic Pressure and Sous-vide treated Longissimus dorsi of pork, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: 042007 type of document: Journal paper/Article language: English URL |
2017
 from data base, 2019. III. 18. |
Salamon B, Kenesei Gy, Hussein K N, Kiskó Gabriella, Dalmadi I: Kombinált tartósító eljárások alkalmazása szamócapüré minőségének megőrzésének céljából, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXXI: (2) pp. 15-21. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2017
 from data base, 2019. III. 18. |
Murár Zs, Németh Cs, Dalmadi I: Kombinált eljárásokkal tartósított csiperkegomba élelmiszerbiztonsági vonatkozásai, In: Fodor, Marietta; Bodor, Péter (szerk.) ITT - Ifjú Tehetségek Találkozója, Szent István Egyetem, Budai Karok (volt KÉE) (2017) pp. 109-121. type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated) language: Hungarian
|
2015
 from data base, 2019. III. 18. |
Ioniţă Elena, Râpeanu Gabriela, Stănciuc Nicoleta, Dalmadi Istvan, Aprodu Iuliana, Bahrim Gabriela: Thermal and high pressure stability of peroxidase extracted from plums, JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 208, Supplement: p. S65. type of document: Journal paper/Konferenciaközlemény language: English
|
2015
 from data base, 2019. III. 18. |
Dalmadi I., Salamon B., Kenesei Gy.: EFFECT OF COMBINATIONS OF MINIMAL PROCESSING TECHNIQUES ON THE PROPERTIES OF PORK AND BEEF MEAT DETERMINED BY ELECTRONIC NOSE, In: Engelhardt, Tekla; Dalmadi, István; Baranyai, László; Mohácsi-Farkas, Csilla (szerk.) Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings, Corvinus University of Budapest (2015) pp. 40-43. type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated) language: English
|
2014
 from data base, 2019. III. 18. |
Mohácsi-Farkas Cs, Nyirő-Fekete B, Daood H, Dalmadi I, Kiskó G: Improving microbiological safety and maintaining sensory and nutritional quality of pre-cut tomato and carrot by gamma irradiation, RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY: THE JOURNAL FOR RADIATION PHYSICS RADIATION CHEMISTRY AND RADIATION PROCESSING 99: (0) pp. 79-85. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 6 language: English
|
| Number of independent citations to these publications: | 6  |
|
|