Login
 Forum
 
 
Personal data sheet
 Print preview
personal data approved: 2017. XII. 11.
Personal data
name Anna Divéky-Ertsey
name of institution
doctoral school
SzIE Doctoral School of Horticultural Sciences (Academic staff member)
accreditation statement submitted to: Szent István University, Gödöllő
Contact details
E-mail address Diveky-Ertsey.Annakertk.szie.hu
phone number +36 1 482-6120
Academic title
scientific degree, title Ph.D.
year degree was obtained 2007
discipline to which degree belongs plant breeding and botany
institution granting the degree Corvinus University of Budapest
Employment
2004 - Szent István University, Gödöllő
university professor or researcher
Thesis topic supervisor
number of doctoral students supervised until now 2
number of students who fulfilled course requirements 1
students who obtained their degrees:
László Csambalik PhD 2016  DSHS

completed course requirement, without degree or degree granting in process:
(50%) Dániel Reiter (PhD) 2016/08  DSHS
  Thesis topic proposals
Research
research area Variety use of organic vegetable and field crop production. Quality of organic propagating material, seed treatment methods in organic farming.
research field in which current research is conducted plant breeding and botany
Publications
2017

László Sipos, Csaba Orbán, Ildikó Bálint, László Csambalik, Anna Divéky‑Ertsey, Attila Gere: Colour parameters as indicators of lycopene and antioxidant activity traits of cherry tomatoes (Solanum lycopersicum L.), EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 243: (5) pp. 1-11. pp. 1-11.
type of document: Journal paper/Article
language: English
DOI 
2017

Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna, Pusztai Péter, Boros Fruzsina, Orbán Csaba, Kovács Sándor, Gere Attila, Sipos László: Multi-perspective evaluation of phytonutrients – Case study on tomato landraces for fresh consumption, JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 33: pp. 211-216.
type of document: Journal paper/Article
language: English
DOI 
2016

Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna: A tájfajta kifejezés definíciói és szinonímái, KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 48: (4) pp. 3-13.
type of document: Journal paper/Review paper
language: Hungarian
2016

Boziné Pullai Krisztina, Reiter Dániel, Mali Katalin, Makra Máté, Cseperkálóné Mirek Barbara, Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna, Nagy Péter, Turóczi György, Drexler Dóra, Tóth Ferenc: Takácsatka- és fonálféreg-kártétel összehasonlító vizsgálata paradicsom tájfajtákon két ökológiai gazdaságban, NÖVÉNYVÉDELEM 52: (8) pp. 413-421.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2015

Cseperkálóné Mirek B, Reiter D, Divéky-Ertsey A, Drexler D: On-farm assessment of landrace of tomato (Lycopersicon esculentum L.) under organic conditions in Hungary, ACTA FYTOTECHNICA ET ZOOTECHNICA 18: (Special Issue) pp. 134-137.
type of document: Journal paper/Konferenciaközlemény
language: English
URL 
2014

CSAMBALIK LÁSZLÓ, PUSZTAI PÉTER, SZALAI ZITA, DIVÉKY-ERTSEY ANNA: Közép-magyarországi tájjellegű paradicsomfajták érzékszervi szempontú összehasonlítása, KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 46: (4) pp. 45-54.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2014

Csambalik László, Divéky-Ertsey Anna, Ladányi Márta, Orbán Csaba: INFLUENCE OF ABIOTIC DISORDERS ON NUTRITIONAL VALUES OF TOMATO (SOLANUM LYCOPERSICUM), REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2014: (1) p. online.
type of document: Journal paper/Article
language: English
URL 
2014

Csambalik L, Divéky-Ertsey A, Pap Z, Orbán Cs, Stégerné Máté M, Gere A, Stefanovits-Bányai É, Sipos L: Coherences of Instrumental and Sensory Characteristics: Case Study on Cherry Tomatoes, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 79: (11) pp. C2192-C2202.
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 6
language: English
DOI 
2012

Divéky-Ertsey A, Csambalik L, Kókai Z, Stefanovits-Bányai É, Pap Z, Krisztiánné Kis M, Sipos L: Antioxidant, polyphenol and sensory analysis of cherry tomato varieties and landraces, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 18: (1) pp. 75-80.
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 2
language: English
2009

Divéky-Ertsey Anna: Ökológiai zöldségvetőmag-termesztés, In: Szerk.: Némethy Zoltánné, Szerk.: Ertseyné Peregi Katalin Zöldségvetőmag-termesztés. Budapest: Mezőgazda Kiadó, 2009. pp. 270-287.
type of document: Part of book/Szaktanulmány (to be translated)
language: Hungarian
Number of independent citations to these publications:
Scientometric data
Saját közlemény- és idézőlista list of publications and citations
number of scientific publications that meet accreditation criteria:
38
number of scientific publications:
52
monographs and professional books:
0
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
4 
scientific publications published abroad that meet the accreditation criteria:
9
publications not in Hungarian, published in Hungary, meeting the accreditation criteria:
8
number of independent citations to scientific publications and creative works:
9

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )