|
|
Personal data sheet |
Print preview VALIDITY EXPIRED personal data approved: 2016. I. 26. Publications |
2015
from data base, 2016. I. 26. |
Villangó Sz, Pásti Gy, Kállay M, Leskó A, Balga I, Donkó Á, Ladányi M, Pálfi Z, Zsófi Zs: Enhancing phenolic maturity of Syrah with the application of a new foliar spray, SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE 36: (3) pp. 304-315. type of document: Journal paper/Article language: English
|
2013
from data base, 2016. I. 26. |
Magyar I, Nyitrainé Sárdy D, Pásti Gy: Almasavbontó starterkultúrák alkalmazása az élesztővel egy időben végzett beoltással, BORÁSZATI FÜZETEK 24: (1) pp. 1-6. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2013
from data base, 2016. I. 26. |
Magyar Ildikó, Pócz Szilvia, Pásti György, Kállay Miklós: Újabban engedélyezett savemelési módszerek összehasonlító értékelése fehér borokban, BORÁSZATI FÜZETEK 24: (1) pp. 7-12. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2012
from data base, 2016. I. 26. |
Pásti György: A borpalackozás, AGROFÓRUM - A NÖVÉNYTERMESZTŐK ÉS NÖVÉNYVÉDŐK HAVILAPJA 23: (2) pp. 32-33. type of document: Journal paper/Review paper language: Hungarian
|
2012
from data base, 2016. I. 26. |
G.R. Scollary, Pásti György, Kállay Miklós, J. Blackman, A.C. Clark: Astringency response of red wines: Potential role of molecular assembly, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 27: (1) pp. 25-36. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 7 language: English DOI |
2010
from data base, 2016. I. 26. |
Pásti György: Rozé- siller- és vörösborok készítése, In: Eperjesi Imre Borászati technológia. Budapest: Mezőgazda Kiadó, 2010. pp. 146-158. type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated) language: Hungarian
|
2010
from data base, 2016. I. 26. |
Pásti György: A Barrique érlelés, In: Eperjesi Imre Borászati technológia. Budapest: Mezőgazda Kiadó, 2010. pp. 203-205. type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated) language: Hungarian
|
2004
from data base, 2016. I. 26. |
Pásti György: Kékszőlő feldolgozási technológiák elemzése a minőségi vörösbor készítés függvényében, ÉLELMEZÉSI IPAR 58: (4) pp. 118-123. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian URL |
1999
from data base, 2016. I. 26. |
Lőrincz György, Kállay Miklós, Pásti György: A szénsavatmoszférás vörösborkészítés hatásainak vizsgálata II., BORÁSZATI FÜZETEK 11: (3) pp. [I-III]. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
1998
from data base, 2016. I. 26. |
Lörincz Gy, Kállay M, Pásti Gy: Effect of carbonic maceration on phenolic composition of red wines, ACTA ALIMENTARIA 27: (4) pp. 341-355. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 3 language: English
|
| Number of independent citations to these publications: | 10 |
|
|
|
|
|