Print preview personal data approved: 2023. XI. 30. Publications |
2023
from data base, 2023. XI. 30. |
Vörös Mihály László, Gačnik Aleš: Territorial Identities and Gastronomy Tourism in the South Danube Region, In: Melo, António Silva; Fernandes, Gonçalo Poeta (szerk.) Handbook of Research on Innovation, Differentiation, and New Technologies in Tourism, Hotels, and Food Service, IGI Global (2023) pp. 156-175. type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated) language: English URL |
2023
from data base, 2023. XI. 30. |
Vörös Mihály László: Healthy Fish-dish also a Cultural Heritage in South-Danube Region, In: Máthé, Endre; Sipos, Péter; Szepesi, Judit (szerk.) Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar (2023) pp. 278-290. type of document: Part of book/Szaktanulmány (to be translated) language: English
|
2022
from data base, 2023. XI. 30. |
Peredy Zoltán, Vörös Mihály, Péli László: Az autóipari direkt és indirekt beszállítói tevékenységek összehasonlítása egy Komárom-Esztergom megyei kis-és középvállalat szemszögéből, STUDIA MUNDI - ECONOMICA 9: (1) pp. 78-90. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian URL |
2021
from data base, 2023. XI. 30. |
Peredy Zoltán, Vörös Mihály, Péli László: A COVID-19 járvány hatásai Komárom-Esztergom megye gazdaságára néhány autóipari vállalat 2020. évi esettanulmányos vizsgálatán keresztül, STUDIA MUNDI - ECONOMICA 8: (4) pp. 83-95. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian URL |
2020
from data base, 2023. XI. 30. |
Gačnik Aleš, Vörös Mihály László: Protected Food & Wine Products as a Driving Force for Creativity and Innovation of Gastronomy Tourism Development, AGRICULTURA 12: (1-2) pp. 19-34. type of document: Journal paper/Article language: English URL |
2020
from data base, 2023. XI. 30. |
Adriano Ciani, Mihály László Vörös: Rural Tourism and Agrotourism as Drivers of the Sustainable Rural Development, In: Łukasz, Burkiewicz; Agnieszka, Knap-Stefaniuk (szerk.) Management Tourism Culture, Ignatianum University Press (2020) pp. 87-112. type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated) language: English
|
2020
from data base, 2023. XI. 30. |
Vörös Mihály László, Egyed Szilárd: A hagyományos, kézműves, helyi vagy eredeti élelmiszerterméket előállító vállalkozások piaci és marketing sajátosságai – egy Dél-Dunántúli hentesáru kisvállalkozás példáján, ACTA PERIODICA (EDUTUS) 20: pp. 150-167. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 1 language: Hungarian URL |
2011
from data base, 2023. XI. 30. |
Vörös Mihály - Gemma M.: Current status, future trends & real-life cases from Japan, In: Michael, Bourlakis Ilias P Vlachos Vasileios Zeimpekis (szerk.) Intelligent Agrifood Chains and Networks, Wiley-Blackwell (2011) pp. 227-248. type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated) number of independent citations: 3 language: English
|
2004
from data base, 2023. XI. 30. |
Vörös Mihály László: Versenyképes projektek és pályázatok, Tri-Mester Bt. type of document: Book/Monography number of independent citations: 4 language: Hungarian
|
2001
from data base, 2023. XI. 30. |
Vörös Mihály László: Information Sources and Requirements for Evaluating Agro-environmental Impacts of Farm Businesses in Hungary, In: J, Nagy; M, Vörös; K, Rajkai (szerk.) Environmental problems and results in under transition agriculture, Debrecen Agricultural University (2001) pp. 32-53. type of document: Part of book/Szaktanulmány (to be translated) language: English
|
| Number of independent citations to these publications: | 8 |
|
|