Széchenyi István University, Győr other (not specified) (egyetemi tanársegéd)
Publications
2017
from data base, 2018. V. 10.
Nagy P, Fábri Zs N, Varga L, Reiczigel J, Juhász J: Effect of genetic and nongenetic factors on chemical composition of individual milk samples from dromedary camels (Camelus dromedarius) under intensive management, JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 100: (11) pp. 8680-8693. type of document: Journal paper/Article language: English DOI
2016
from data base, 2018. V. 10.
Fábri Zs N, Varga L, Reiczigel J, Nagy P: A nyers tevetej beltartalmának hosszú távú nyomon követése és a beltartalmat befolyásoló tényezők [Long-term monitoring of changes in physicochemical composition of raw camel milk (Camelus dromedarius) and factors affecting gross composition], In: Szerk.: Szalka Éva, Szerk.: Bali Papp Ágnes XXXVI. Óvári Tudományos Nap: Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban I-II. Mosonmagyaróvár: Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2016. pp. 113-121. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: Hungarian
2014
from data base, 2018. V. 10.
Fábri Zs N, Varga L, Nagy P: A tevetej termelése, általános jellemzői, összetétele és egészségre gyakorolt jótékony hatásai. Irodalmi összefoglaló. 1. Fizikai és kémiai jellemzők, fehérje- és zsírtartalom (Production, general characteristics, chemical composition and health benefits of camel milk. Literature review. 1. Physical and chemical properties, protein and fat contents), MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (8) pp. 485-493. type of document: Journal paper/Review paper number of independent citations: 3 language: Hungarian
2014
from data base, 2018. V. 10.
Fábri Zs N, Nagy P, Varga L: A tevetej termelése, általános jellemzői, összetétele és egészségre gyakorolt jótékony hatásai. Irodalmi összefoglaló. 2. Tejcukor-, ásványianyag- és vitamintartalom, egészségügyi előnyök (Production, general characteristics, chemical composition and health benefits of camel milk. Literature review. 2. Lactose, minerals and vitamin contents, health benefits), MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (9) pp. 553-557. type of document: Journal paper/Review paper number of independent citations: 2 language: Hungarian
2014
from data base, 2018. V. 10.
Fábri Zs N, Varga L, Nagy P: A tevetej jellemző tulajdonságai és emberi egészségre gyakorolt jótékony hatásai, In: Szerk.: Sn XXXV. Óvári Tudományos Nap: A magyar és nemzetközi agrár- és élelmiszer-gazdaság lehetőségei [előadások és poszterek teljes anyaga CD]. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2014. pp. 219-223. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: Hungarian URL
2012
from data base, 2018. V. 10.
Kapcsándi Viktória, Lakatos Erika, Fábri Zsófia Nóra, Neményi Miklós: Narancslé mikrohullámú hőkezelése, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 54: (2) pp. 39-44. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 1 language: Hungarian Full text
Number of independent citations to these publications:
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
number of independent citations to scientific publications and creative works:
The number of citations displayed after clicking on the link may differ from the displayed number because the former displays the current state of MTMT2 and the latter was the case when importing science metrics.
The PhD topic is to study the external and internal factors affecting camel milk composition and somatic cell content. This area has not been widely studied.
research field in which current research is conducted