Jevcsák Szintia, Sipos Péter: A cirok és a köles - mint alternatív gabonafélék - táplálkozás-élettani hatásai, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS : (69) pp. 91-95. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
2016
from data base, 2017. V. 02.
Jevcsák Szintia, Sipos Péter: Alternative grains in nutrition, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 9: pp. 69-76. pp. 69-76. type of document: Journal paper/Article language: English DOI
2015
from data base, 2017. V. 02.
Jevcsák Szintia, Jevcsák Melinda: A Ribes rubrum L., Ribes nigrolaria L. és Prunus cerasus L. egyes beltartalmi értékeinek változása különböző feldolgozási módszerek hatására, LIMES: A II. RÁKÓCZI FERENC KÁRPÁTALJAI MAGYAR FŐISKOLA TUDOMÁNYOS ÉVKÖNYVE 2.: pp. 223-227. type of document: Journal paper/Article language: Magyar és ukrán
2015
from data base, 2017. V. 02.
Szintia Jevcsák: Research of chemical parameters of red currant, josta and sour cherry, In: Szerk.: Engelhardt Tekla, Szerk.: Dalmadi István, Szerk.: Baranyai László, Szerk.: Mohácsi-Farkas Csilla Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings. Budapest: Corvinus University of Budapest, 2015. pp. 108-111. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: English
Number of independent citations to these publications:
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
number of independent citations to scientific publications and creative works:
The number of citations displayed after clicking on the link may differ from the displayed number because the former displays the current state of MTMT2 and the latter was the case when importing science metrics.