doktorjelölt neve | témavezető | társ témavezető | védés időpontja | értekezés címe | cím odaítélése
/döntés dátuma |
---|
|
|
|
|
|
|
Nguyen Le Phuong Lien | Hitka Géza | Zsom Tamás | 2017-05-12 10:00:00 | Extending the storability of melon | 2017-06-01 |
Villangó Szabolcs | Pásti György | Zsófi Zsolt | 2015-06-25 14:00:00 | A fenolos érettség vizsgálata Syrah szőlőfajtán | 2015-10-21 |
Hegyi-Kaló Júlia | Pomázi Andrea | Váczy Kálmán Zoltán | 2022-06-27 09:30:00 | A Botrytis cinerea által okozott nemesrothadásos folyamatok vizsgálata | 2022-10-06 |
Izsó Tekla | Kasza Gyula | Somogyi László | 2021-01-14 10:00:00 | TEJFÖL – IMITÁTUMOK MINŐSÉGÉNEK FOGYASZTÓI ÉSZLELÉSE A TERMÉKEK ÉLELMISZER- ÉS TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI ÉRTÉKELÉSÉNEK ÖSSZEHASONLÍTÁSÁBAN | 2021-03-11 |
AlOudat Mohannad Mohammad Jadee' | Lugasi Andrea | Simonné Sarkadi Livia | 2023-12-04 13:00:00 | NUTRITIONAL GASTRONOMY IN FOCUS: READY-TO-EAT MEALS, NUTRITIONAL VALUE AND CONSUMER ATTITUDES | 2023-12-07 |
Farkas Csilla | Nguyen Duc Quang | Rezessyné Szabó Judit | 2019-11-20 14:00:00 | BÚZAKORPA ÉS PAPÍRHULLADÉKOK BIOETANOL CÉLÚ HASZNOSÍTÁSÁNAK MODELLEZÉSE | 2019-12-06 |
MÁRTA DÓRA | Maráz Anna | Peter Rådström | 2012-02-06 10:00:00 | Molecular Monitoring of Meat Spoiling Pseudomonas Species and Analysis of Staphylococcal Enterotoxin Expression and Formation | 2012-03-06 |
Csehi Barbara | Friedrich László | Pásztorné Huszár Klára | 2019-11-13 10:00:00 | NAGY HIDROSZTATIKUS NYOMÁSKEZELÉS HATÁSA ÁLLATI EREDETŰ TERMÉKEK FEHÉRJESZERKEZETI ÉS FIZIKO-KÉMIAI TULAJDONSÁGAIRA | 2019-12-06 |
Styevkó Gabriella | Hoschke Ágoston | Nguyen Duc Quang | 2015-09-15 11:00:00 | Reverz hidrolízis és transzglikoziláció tanulmányozása oligoszacharidok szintézisére | 2015-10-21 |
Havas Petra | Rezessyné Szabó Judit | Nguyen Duc Quang | 2015-02-25 11:30:00 | Kereskedelmi forgalomban kapható probiotikus baktériumok galaktozidáz enzimeinek tanulmányozása | 2015-03-18 |
Ayari Emna | Friedrich László | Németh Csaba | 2023-03-01 13:00:00 | „USE OF MINIMAL PROCESSING TECHNOLOGIES IN EXTENDING SHELF-LIFE OF EGG PRODUCTS” | 2023-03-02 |
Hidas Karina Ilona | Nyulasné Zeke Ildikó | Németh Csaba | 2023-02-15 13:00:00 | A fagyasztás hatásai a tojáslevek minőségi jellemzőire | 2023-03-02 |
Vargáné Tóth Adrienn | Friedrich László | Németh Csaba | 2020-02-14 10:00:00 | TOJÁSLEVEK ELTARTHATÓSÁGÁNAK NÖVELÉSE KOMBINÁLT KÍMÉLETES TARTÓSÍTÁSI ELJÁRÁSOK ALKALMAZÁSÁVAL | 2020-03-10 |
Cao Teng | Kovács Zoltán | Nath Arijit | 2023-12-04 09:15:00 | CONTINUOUS AND CYCLIC PRODUCTION OF GALACTO-OLIGOSACCHARIDES BY ULTRAFILTRATION-ASSISTED ENZYME MEMBRANE REACTORS | 2023-12-07 |
Gortva-Vajda Ágnes Gizella | Kasza Gyula | Mohácsiné Farkas Csilla | 2021-05-28 13:00:00 | ÉLELMISZER EREDETŰ SZALMONELLÓZISOK TÁRSADALMI KÖLTSÉGE MAGYARORSZÁGON | 2021-06-03 |
Tarekné Tilistyák Judit | Juhászné Román Mariann | Máthé Endre | 2013-10-01 13:30:00 | „Takarmányok kémiai és mikrobiológiai vizsgálata, valamint olajmag préslisztek felhasználása élelmiszerfejlesztéshez” | 2013-12-03 |
Szalóki-Dorkó Lilla | Abrankó László | Máté Mónika | 2016-09-05 11:00:00 | Fekete bodza színanyagok átfogó analitikai vizsgálata élelmiszertechnológiai eljárások során | 2016-10-06 |
HELLNER GABRIELLA | Poppe László | Maráz Anna | 2011-09-27 14:30:00 | Application of lipolytic enzymes of microbial origin as biocatalysts | 2011-10-04 |
Koren Dániel | Hegyesné Vecseri Beáta | Kun-Farkas Gabriella | 2021-10-26 13:00:00 | Study of health promoting components throughout the malting and brewing process | 2021-12-03 |
Ta Phuong Linh | Bujna Erika | Kun Szilárd | 2022-02-03 10:00:00 | Evaluation of different microencapsulation techniques for improving the functional effectiveness of probiotic-containing foods | 2022-03-03 |
Rácz Gábor | Vatai Gyula | Kovács Zoltán | 2015-05-28 15:00:00 | Membrán és ozmotikus desztilláció élelmiszeripari és környezetvédelmi vonatkozásai | 2015-06-17 |
Szöllősi Dániel | Felföldi József | Kovács Zoltán | 2016-02-05 11:00:00 | ÍZ - KÖLCSÖNHATÁSOK ELEMZÉSE ELEKTRONIKUS NYELVVEL | 2016-02-25 |
Pázmándi Melinda | Maráz Anna | Kovács Zoltán | 2021-04-08 09:00:00 | SAVÓ PERMEÁTUM ENZIMES ÉS MIKROBIOLÓGIAI KONVERZIÓJA HOZZÁADOTT ÉRTÉKET KÉPVISELŐ TERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL | 2021-04-29 |
Dénesné Várvölgyi Evelin | Felföldi József | Kovács Zoltán | 2016-12-14 14:00:00 | Módszerfejleztés a kávépörkölés nyomon követésére és a kávéban esetlegesen előforduló árpa detektálására | 2017-02-23 |
Soós János | Magyar Ildikó | Kovács Zoltán | 2019-11-18 13:00:00 | ELEKTRONIKUS NYELV ALKALMAZÁSA BOROK MINŐSÉGI PARAMÉTEREINEK BECSLÉSÉRE | 2019-12-06 |
Tóth Marcell László | Vatai Gyula | Koris András | 2022-11-29 10:00:00 | Gluténmentes lisztkeverék fejlesztése és a végtermék vizsgálata a fogyasztói szempontok figyelembevételével | 2022-12-08 |
Albert Krisztina Zita | Vatai Gyula | Koris András | 2018-06-21 10:00:00 | ÉLELMISZERIPARI EMULZIÓK MEMBRÁNTECHNIKAI DISZPERGÁLÁSSAL TÖRTÉNŐ ELŐÁLLÍTÁSÁNAK VIZSGÁLATA | 2018-10-04 |
Csighy Attila | Nath Arijit | Koris András | 2022-07-18 09:00:00 | Bioaktív peptidek előállítása tejfehérje-koncentrátumból membránszűrés, enzimes hidrolízis és mikrobiális fermentáció kombinált alkalmazásával | 2022-10-06 |
Gáspár Igor | Vatai Gyula | Koris András | 2017-02-06 11:00:00 | Membránműveletek anyagátadásának intenzifikálása az élelmiszeriparban és a környezetvédelemben statikus keverő alkalmazásával | 2017-02-23 |
Darnay Lívia | Friedrich László | Koncz Kálmánné | 2017-02-17 11:00:00 | Mikrobiális transzglutamináz alkalmazhatósága tej- és húsipari termékeknél | 2017-06-01 |
Bori Zsuzsanna | Daood Hussein | Kiss Attila | 2016-09-29 10:00:00 | HPLC és GC-MS módszerek fejlesztése a paradicsomban és a fűszerpaprikában előforduló karotinoidok és aromaanyagok meghatározására | 2016-12-08 |
Szabóné Tima Helga | Mohácsiné Farkas Csilla | Kiskó Gabriella | 2019-01-07 10:00:00 | FUSARIUM MIKOTOXIN SZENNYEZETTSÉG ALAKULÁSA MAGYARORSZÁGON KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A KLÍMAVÁLTOZÁSRA | 2019-02-28 |
Mouwakeh Ahmad | Mohácsiné Farkas Csilla | Kiskó Gabriella | 2018-08-29 10:00:00 | THE ANTIMICROBIAL AND RESISTANCE MODIFYING ACTIVITIES OF NIGELLA SATIVA OIL | 2018-10-04 |
Engelhardt Tekla | Mohácsiné Farkas Csilla | Kiskó Gabriella | 2016-07-07 10:00:00 | Interactions between Listeria spp. and lactic acid bacteria producing antilisterial bacteriocins | 2016-10-06 |
Hasani Endrit | Dalmadi István | Kenesei György | 2023-07-25 09:00:00 | Effect of one step and two step sous vide treatments on quality and storage stability of chicken breast | 2023-08-25 |
Kiss Anna | Lakner Zoltán Károly | Kasza Gyula | 2021-09-20 14:00:00 | The socio-economic burden of obesity, some ways and impasses of its prevention/ Az elhízás társadalmi terhe és az elhízás prevenciójának lehetőségei | 2021-10-08 |
Berkics Adrienn | Mohácsiné Farkas Csilla | Józwiak Ákos | 2021-05-21 13:30:00 | ÉLELMISZERLÁNC-BIZTONSÁGI KOCKÁZATELEMZÉSI RENDSZEREK KIDOLGOZÁSA | 2021-06-03 |
Both Eszter Borbála | Dernovics Mihály | Jókainé Szatura Zsuzsanna | 2021-04-21 14:00:00 | COMPREHENSIVE SELENIUM SPECIATION OF A SELENIUM ACCUMULATOR PLANT, CARDAMINE VIOLIFOLIA | 2021-04-29 |
Geréné Radványi Dalma | Fodor Péter | Jókainé Szatura Zsuzsanna | 2016-11-17 10:30:00 | Gombatermesztésben előforduló kártékony penészek korai kimutatása illékony másodlagos anyagcseretermékekkel | 2016-12-08 |
Kun Szilárd | Rezessyné Szabó Judit | Hoschke Ágoston | 2008-12-02 14:30:00 | Nem tejalapú probiotikus élelmiszerek előállítási lehetőségeinek megalapozása | 2008-12-09 |
Pham Minh Tuan | Nguyen Duc Quang | Hoschke Ágoston | 2021-12-01 14:00:00 | PRODUCTION AND QUALITY ANALYSIS OF SOME SPIRITS FROM FRUITS | 2022-03-03 |
Kovács Attila Gábor | Nguyen Duc Quang | Hoschke Ágoston | 2018-03-12 14:30:00 | Körtegyümölcs alkoholos fermentációja és párlatja aromaprofiljának tanulmányozása | 2018-06-04 |
SÁGI-KISS VIRÁG | Fodor Péter | Héberger Károly | 2012-07-25 14:00:00 | Gyümölcsök penészes romlásának előrejelzése | 2012-10-02 |
Vu Ngoc Ha Vi | Nguyen Duc Quang | Gupta Vijay Kumar | 2023-05-30 11:00:00 | DEVELOPMENT OF MICROBIAL CONSORTIUM FOR BIOLOGICAL PRETREATMENT OF LIGNOCELLULOSIC RAW MATERIALS | 2023-06-06 |
Zaukuu John-Lewis Zinia | Kovács Zoltán | Gillay Zoltán | 2021-05-17 15:00:00 | APPLICATION OF ELECTRONIC TONGUE AND NEAR INFRARED SPECTROSCOPY TO DETECT ADULTERATION OF SOME FOODS WITH ECONOMIC VALUE | 2021-06-03 |
Benes Eszter Luca | Fodor Marietta | Gere Attila | 2023-06-21 10:00:00 | Egyes snackek, illetve zöld- és pörkölt kávé roncsolásmentes analitikai, valamint érzékszervi vizsgálata | 2023-07-06 |
Gillay Zoltán | Fekete András | Funk B. David | 2010-05-11 14:00:00 | Dielektromos nedvességmérők kalibrációátvitelét befolyásoló tényezők | 2010-06-08 |
Hussein Khabat Noori | Dalmadi István | Friedrich László | 2021-02-09 14:00:00 | THE USE OF BIOACTIVE COMPOUNDS AND HIGH HYDROSTATIC PRESSURE IN CHICKEN MEAT PRESERVATION | 2021-03-11 |
Zeke Ildikó Csilla | Balla Csaba | Friedrich László | 2015-05-20 10:00:00 | Fagyasztott élelmiszer-emulziók stabilitásának vizsgálata | 2015-06-17 |
Bajusz-Rácz Anita | Héberger Károly | Fodor Marietta | 2017-02-10 10:00:00 | Kemometria és FT-NIR spektroszkópia alkalmazása az élelmiszeranalitikában | 2017-02-23 |
Szigedi Tamás | Dernovics Mihály | Fodor Marietta | 2014-04-08 10:30:00 | Módszerfejlesztés Fourier-transzformációs közeli infravörös technika (FT-NIR) alkalmazási körének kibővítése élelmiszeripari mintákon | 2014-06-11 |
Parrag Viktória | Felföldi József | Firtha Ferenc | 2020-12-16 15:00:00 | TERMÉNYEK HIBÁINAK DETEKTÁLÁSA, MINŐSÉGI PARAMÉTEREK JELLEMZÉSE OPTIKAI MÓDSZEREK ALKALMAZÁSÁVAL | 2021-03-11 |
IGNÁT TIMEA | Ze'ev Schmilovitch | Felföldi József | 2012-05-21 14:00:00 | Non-destructive methods for determination of quality attributes of bell peppers | 2012-06-05 |
Friedrich László | Balla Csaba | Felföldi József | 2008-04-28 10:00:00 | Ultrahang alkalmazása húskészítmények minősítésében és gyártástechnológiájában | 2008-06-10 |
Gillay Bíborka Zsuzsanna | Funk B. David | Felföldi József | 2013-05-08 14:00:00 | „Szemestermények nedvességtartalmának és dielektromos jellemzőinek összefüggése” | 2013-06-04 |
Dénes Lajos Dénes | Baranyai László | Felföldi József | 2018-09-17 10:00:00 | LÉZER DIFFÚZ REFLEXIÓS MÓDSZER TERMÉNYEK ÁLLAPOTJELLEMZÉSÉRE | 2018-10-04 |
Surányi Botond | Mohácsiné Farkas Csilla | Engelhardt Tekla | 2023-05-18 14:00:00 | Characterization of the microbiota of irrigation water used in vegetable farming applying MALDI-TOF MS | 2023-06-06 |
Deák Edit | Stefanovitsné Bányai Éva | Dernovics Mihály | 2014-12-01 13:00:00 | Adalékolási eljárással végrehajtott LC-ESI-MS vizsgálatok kifejlesztése és kritikai értékelése | 2014-12-17 |
NAGYMÁTÉ EMESE | Fodor Péter | Dernovics Mihály | 2009-02-03 10:00:00 | Vitaminnal dúsított sörök előállítása és tanulmányozása | 2009-02-10 |
Üveges Márta | Fodor Péter | Dernovics Mihály | 2009-07-01 11:30:00 | Az izotóparány mérés alkalmazásának lehetőségei a módosulat-analitikában és az élelmiszereredet vizsgálata során | 2009-10-06 |
Tran Thi Mai Anh | Nguyen Duc Quang | Dam Sao Mai | 2019-09-02 11:00:00 | NARINGINASE FROM PROBIOTIC BACTERIA AND ITS APPLICATION IN PRODUCTION OF PROBIOTIC CITRUS JUICES | 2019-10-03 |
Truong Hoang Duy | Nguyen Duc Quang | Dam Sao Mai | 2021-04-08 14:00:00 | DEVELOPMENT OF HYDROGEL BIO-ANODE WITH IMMOBILIZED CELLS FOR IMPROVEMENT OF PERFORMANCE OF MICROBIAL FUEL CELLS | 2021-04-29 |
Sun Weizhe | Nguyen Duc Quang | Bujna Erika | 2023-05-31 13:00:00 | MICROENCAPSULATION OF PROBIOTIC LACTIC ACID BACTERIUM LACTIPLANTIBACILLUS PLANTARUM 299v STRAIN AND APPLICATION POTENTIAL | 2023-06-06 |
Nguyen Bao Toan | Nguyen Duc Quang | Bujna Erika | 2022-01-19 10:00:00 | PRODUCTION OF PROBIOTIC TROPICAL FRUIT JUICES BY FERMENTATION WITH PROBIOTIC BACTERIA | 2022-03-03 |
Bodor Zsanett | Kovács Zoltán | Benedek Csilla | 2022-08-24 11:00:00 | Application of classical and correlative analytical methods for authentication of honey | 2022-10-06 |
Füstös Zoltán | Maráz Anna | Belák Ágnes | 2017-01-27 11:00:00 | Étkezési paprika (Capsicum annuum L. var. Grossum) tenyészthető endofita baktériumainak biodiverzitása és kolonizációjuk modellezése | 2017-02-23 |
Csernus Olívia | Beczner Judit | Baranyi József | 2014-05-16 10:00:00 | Romlást okozó, potenciálisan toxinképző penészgomba fajok növekedésének modellezése a hőmérséklet és a vízaktivitás függvényében | 2014-06-11 |
Jánosity Anna | Kiskó Gabriella | Baranyi József | 2023-05-19 12:00:00 | Evaluation of the efflux mediated resistance-modulating effect of carvacrol in Escherichia coli using predictive microbiology methods | 2023-06-06 |
Kertész István | Felföldi József | Baranyai László | 2021-11-24 15:00:00 | Mathematical Modelling of Food Quality Parameters Based on Multivariate and Spectral Data | 2022-03-03 |
Amani Hanieh | Baranyai László | Badakné Kerti Katalin | 2024-03-28 13:00:00 | RAPID QUALITY ASSESSMENT OF BAKERY PRODUCTS USING MACHINE VISION | |
Balogh Emőke | Stefanovitsné Bányai Éva | Abrankó László | 2011-04-01 11:00:00 | Antioxidáns kapacitás meghatározása, és ennek kialakításában szerepet játszó vegyületek vizsgálata bogyós gyümölcsök esetében | 2011-06-07 |
Engel Rita | Stefanovitsné Bányai Éva | Abrankó László | 2010-03-23 13:30:00 | Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára | 2010-06-08 |
RAK GÁBOR PÉTER | Fodor Péter | Abrankó László | 2011-05-05 13:00:00 | Polifenolok és származékaik feltérképezése hármas-kvadrupol tömegspektrometriás módszerrel | 2011-06-07 |
Szöllősi Attila | Nguyen Duc Quang | | 2015-12-01 10:00:00 | Mikrobiális üzemanyagcella teljesítményének növelése | 2015-12-16 |
Gergely Surd | Vatai Gyula | | 2001-11-21 14:00:00 | Ivóvíz arzénmentesítése nanoszűréssel | 2002-01-29 |
Rentsendavaa Chagnaadorj | Máté Mónika | | 2021-09-13 13:00:00 | PHYTOCHEMICAL INVESTIGATIONS ON SEA BUCKTHORN JUICE ENRICHED WITH POMAC | 2021-10-08 |
Pintér Szilvia | Beczner Judit | | 2014-05-19 09:00:00 | Ökológiai és integrált gazdálkodással termesztett csonthéjas és almatermésű gyümölcsök mikrobiológiai és kémiai analízise | 2014-06-11 |
NAGY ANDRÁS | Gelencsér Éva | | 2009-05-20 10:00:00 | Totális herbiciddel szemben toleráns transzgénikus búza (Triticum aestivum L.) élelmiszer-biztonsági kockázatainak vizsgálata | 2009-06-09 |
Szabó-Nótin Beatrix | Máté Mónika | | 2016-09-06 10:00:00 | Almatörköly, mint természetes állománykialakító alkalmazási lehetőségei gyümölcstermékekben | 2016-10-06 |
Nyirő-Fekete Brigitta | Mohácsiné Farkas Csilla | | 2018-05-16 10:00:00 | Immunszupressált egyének élelmiszerválasztékának bővítése besugárzással | 2018-06-04 |
KÁKONYI ILDIKÓ | Maráz Anna | | 2012-02-08 10:00:00 | Élesztőgomba sejtek nehézfém bioszorpciója és alkalmazásuk a szennyvíztisztítás hatékonyságának növelésére | 2012-03-06 |
Hegyi Ferenc | Halász Anna | | 2014-11-17 14:00:00 | Laktobacilluszok vizsgálata továbbfejlesztett kolorimetriás módszerrel | 2014-12-17 |
Dalmadi istván | Farkas József | | 2009-09-04 14:00:00 | Hőkezeléssel és nagy hidrosztatikus nyomással pasztőrözött bogyósgyümölcs-pürék minőségjellemzőinek alakulása a tárolási hőmérséklet függvényében | 2009-10-06 |
Ipolyi Ildikó | Fodor Péter | | 2003-08-25 10:00:00 | Gyakorlati megoldások a speciációs analitika minőségének biztosítására | 2003-09-22 |
Kanyóné Rácz Kinga | Kállay Miklós | | 2017-01-25 11:00:00 | A szőlő terméskorlátozásának hatásvizsgálata a borok minőségére | 2017-02-23 |
Fejzullahu Fatjona | Kun Szilárd | | 2024-05-22 10:00:00 | CONTROLLED FERMENTATION STRATEGIES TO ENHANCE THE AROMA PROFILE OF FRUIT SPIRITS | |
REZESSYNÉ SZABÓ JUDIT | Hoschke Ágoston | | 2003-11-27 14:00:00 | Thermomyces lanuginosus eredetű -galaktozidáz enzim előállítása és jellemzése | 2003-12-03 |
Kőszegi Lászlóné | Békássyné Molnár Erika | | 2020-05-28 14:00:00 | A NAGY CSALÁN (URTICA DIOICA L.) EXTRAKTUMAINAK ÉS BIOAKTÍV KOMPONENSEINEK VIZSGÁLATA | 2020-07-10 |
Hartyáni Piroska | Cserhalmi Zsuzsanna | | 2012-11-21 10:00:00 | Pulzáló elektromos térerő és nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazása gyümölcslevek kíméletes tartósítására | 2012-12-04 |
Jókainé Szatura Zsuzsanna | Fodor Péter | | 2007-11-20 12:00:00 | A higanyspeciáció lehetőségei | 2007-12-11 |
Majerné Baranyi Krisztina | Adányiné Kisbocskói Nóra | | 2015-11-17 14:00:00 | Immunszenzor fejlesztése élelmiszer- és környezetanalitikai felhasználásra | 2015-12-16 |
Gál Lajos | Kállay Miklós | | 2006-08-30 10:00:00 | AZ EGRI BIKAVÉR MINŐSÉGFEJLESZTÉSÉNEK LEHETŐSÉGEI | 2006-10-03 |
Csurka Tamás | Pásztorné Huszár Klára | | 2023-01-25 09:00:00 | Állati eredetű vér élelmiszeripari alkalmazhatóságának vizsgálata | 2023-03-02 |
TAKÁCS LÁSZLÓ | Vatai Gyula | | 2010-12-02 14:00:00 | A membránszeparáció szerepe borok alkoholcsökkentésében és ipari alkoholok dehidratációjában | 2010-12-07 |
Hamdan Samer | Daood Hussein | | 2008-08-06 14:00:00 | Effect of supercritical carbon dioxide and sub-critical propane extraction of thyme and cardamom on chemical composition, antioxidant and microbial properties | 2008-10-07 |
Varga Zsuzsanna | Juhászné Román Mariann | | 2007-05-11 13:00:00 | Fermentált tejkészítmények előállításának lehetőségei tejcukorérzékeny és galaktozémiás betegek számára | 2007-06-12 |
Süle Andrea | Hoschke Ágoston | | 2008-12-16 14:00:00 | Környezeti tényezők hatásának vizsgálata az árpában proteomikai módszerekkel | 2009-02-10 |
Gere Attila | Sipos László | | 2016-04-15 10:00:00 | Módszerfejlesztés a preferencia-térképezésben | 2016-06-06 |
Szenczi-Cseh Júlia | Ambrus Árpád | | 2017-10-16 10:00:00 | A FOGYASZTÓK NÖVÉNYVÉDŐSZER-MARADÉK EXPOZÍCIÓJA BIZONYTALANSÁGÁT BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐK | 2017-12-07 |
Pap Kata | Mohácsiné Farkas Csilla | | 2011-05-25 10:00:00 | Az élelmiszer mikrobiológia kiemelt szempontjai palackozott forrás- és ásványvíz gyártása során | 2011-06-07 |