name of doctoral candidate | thesis supervisor | co-supervisor | date of defense | title of thesis | date of decision of DS |
---|
|
|
|
|
|
|
Lien Nguyen Le Phuong | Géza Hitka | Tamás Zsom | 2017-05-12 10:00:00 | Extending the storability of melon | 2017-06-01 |
Szabolcs Villangó | György Pásti | Zsolt Zsófi | 2015-06-25 14:00:00 | A fenolos érettség vizsgálata Syrah szőlőfajtán | 2015-10-21 |
Júlia Hegyi-Kaló | Andrea Pomázi | Kálmán Zoltán Váczy | 2022-06-27 09:30:00 | A Botrytis cinerea által okozott nemesrothadásos folyamatok vizsgálata | 2022-10-06 |
Tekla Izsó | Gyula Kasza | László Somogyi | 2021-01-14 10:00:00 | TEJFÖL – IMITÁTUMOK MINŐSÉGÉNEK FOGYASZTÓI ÉSZLELÉSE A TERMÉKEK ÉLELMISZER- ÉS TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI ÉRTÉKELÉSÉNEK ÖSSZEHASONLÍTÁSÁBAN | 2021-03-11 |
Mohannad Mohammad Jadee' AlOudat | Andrea Lugasi | Livia Simonné Sarkadi | 2023-12-04 13:00:00 | NUTRITIONAL GASTRONOMY IN FOCUS: READY-TO-EAT MEALS, NUTRITIONAL VALUE AND CONSUMER ATTITUDES | 2023-12-07 |
Csilla Farkas | Quang Nguyen Duc | Judit Rezessyné Szabó | 2019-11-20 14:00:00 | BÚZAKORPA ÉS PAPÍRHULLADÉKOK BIOETANOL CÉLÚ HASZNOSÍTÁSÁNAK MODELLEZÉSE | 2019-12-06 |
DÓRA MÁRTA | Anna Maráz | Rådström Peter | 2012-02-06 10:00:00 | Molecular Monitoring of Meat Spoiling Pseudomonas Species and Analysis of Staphylococcal Enterotoxin Expression and Formation | 2012-03-06 |
Barbara Csehi | László Friedrich | Huszár Klára Pásztorné | 2019-11-13 10:00:00 | NAGY HIDROSZTATIKUS NYOMÁSKEZELÉS HATÁSA ÁLLATI EREDETŰ TERMÉKEK FEHÉRJESZERKEZETI ÉS FIZIKO-KÉMIAI TULAJDONSÁGAIRA | 2019-12-06 |
Gabriella Styevkó | Ágoston Hoschke | Quang Nguyen Duc | 2015-09-15 11:00:00 | Reverz hidrolízis és transzglikoziláció tanulmányozása oligoszacharidok szintézisére | 2015-10-21 |
Petra Havas | Judit Rezessyné Szabó | Quang Nguyen Duc | 2015-02-25 11:30:00 | Kereskedelmi forgalomban kapható probiotikus baktériumok galaktozidáz enzimeinek tanulmányozása | 2015-03-18 |
Emna Ayari | László Friedrich | Csaba Németh | 2023-03-01 13:00:00 | „USE OF MINIMAL PROCESSING TECHNOLOGIES IN EXTENDING SHELF-LIFE OF EGG PRODUCTS” | 2023-03-02 |
Karina Ilona Hidas | Ildikó Nyulasné Zeke | Csaba Németh | 2023-02-15 13:00:00 | A fagyasztás hatásai a tojáslevek minőségi jellemzőire | 2023-03-02 |
Adrienn Vargáné Tóth | László Friedrich | Csaba Németh | 2020-02-14 10:00:00 | TOJÁSLEVEK ELTARTHATÓSÁGÁNAK NÖVELÉSE KOMBINÁLT KÍMÉLETES TARTÓSÍTÁSI ELJÁRÁSOK ALKALMAZÁSÁVAL | 2020-03-10 |
Teng Cao | Zoltán Kovács | Arijit Nath | 2023-12-04 09:15:00 | CONTINUOUS AND CYCLIC PRODUCTION OF GALACTO-OLIGOSACCHARIDES BY ULTRAFILTRATION-ASSISTED ENZYME MEMBRANE REACTORS | 2023-12-07 |
Ágnes Gizella Gortva-Vajda | Gyula Kasza | Csilla Mohácsiné Farkas | 2021-05-28 13:00:00 | ÉLELMISZER EREDETŰ SZALMONELLÓZISOK TÁRSADALMI KÖLTSÉGE MAGYARORSZÁGON | 2021-06-03 |
Judit Tarekné Tilistyák | Mariann Juhászné Román | Endre Máthé | 2013-10-01 13:30:00 | „Takarmányok kémiai és mikrobiológiai vizsgálata, valamint olajmag préslisztek felhasználása élelmiszerfejlesztéshez” | 2013-12-03 |
Lilla Szalóki-Dorkó | László Abrankó | Mónika Máté | 2016-09-05 11:00:00 | Fekete bodza színanyagok átfogó analitikai vizsgálata élelmiszertechnológiai eljárások során | 2016-10-06 |
GABRIELLA HELLNER | László Poppe | Anna Maráz | 2011-09-27 14:30:00 | Application of lipolytic enzymes of microbial origin as biocatalysts | 2011-10-04 |
Dániel Koren | Beáta Hegyesné Vecseri | Gabriella Kun-Farkas | 2021-10-26 13:00:00 | Study of health promoting components throughout the malting and brewing process | 2021-12-03 |
Linh Ta Phuong | Erika Bujna | Szilárd Kun | 2022-02-03 10:00:00 | Evaluation of different microencapsulation techniques for improving the functional effectiveness of probiotic-containing foods | 2022-03-03 |
János Soós | Ildikó Magyar | Zoltán Kovács | 2019-11-18 13:00:00 | ELEKTRONIKUS NYELV ALKALMAZÁSA BOROK MINŐSÉGI PARAMÉTEREINEK BECSLÉSÉRE | 2019-12-06 |
Gábor Rácz | Gyula Vatai | Zoltán Kovács | 2015-05-28 15:00:00 | Membrán és ozmotikus desztilláció élelmiszeripari és környezetvédelmi vonatkozásai | 2015-06-17 |
Dániel Szöllősi | József Felföldi | Zoltán Kovács | 2016-02-05 11:00:00 | ÍZ - KÖLCSÖNHATÁSOK ELEMZÉSE ELEKTRONIKUS NYELVVEL | 2016-02-25 |
Evelin Dénesné Várvölgyi | József Felföldi | Zoltán Kovács | 2016-12-14 14:00:00 | Módszerfejleztés a kávépörkölés nyomon követésére és a kávéban esetlegesen előforduló árpa detektálására | 2017-02-23 |
Melinda Pázmándi | Anna Maráz | Zoltán Kovács | 2021-04-08 09:00:00 | SAVÓ PERMEÁTUM ENZIMES ÉS MIKROBIOLÓGIAI KONVERZIÓJA HOZZÁADOTT ÉRTÉKET KÉPVISELŐ TERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL | 2021-04-29 |
Marcell László Tóth | Gyula Vatai | András Koris | 2022-11-29 10:00:00 | Gluténmentes lisztkeverék fejlesztése és a végtermék vizsgálata a fogyasztói szempontok figyelembevételével | 2022-12-08 |
Krisztina Zita Albert | Gyula Vatai | András Koris | 2018-06-21 10:00:00 | ÉLELMISZERIPARI EMULZIÓK MEMBRÁNTECHNIKAI DISZPERGÁLÁSSAL TÖRTÉNŐ ELŐÁLLÍTÁSÁNAK VIZSGÁLATA | 2018-10-04 |
Attila Csighy | Arijit Nath | András Koris | 2022-07-18 09:00:00 | Bioaktív peptidek előállítása tejfehérje-koncentrátumból membránszűrés, enzimes hidrolízis és mikrobiális fermentáció kombinált alkalmazásával | 2022-10-06 |
Igor Gáspár | Gyula Vatai | András Koris | 2017-02-06 11:00:00 | Membránműveletek anyagátadásának intenzifikálása az élelmiszeriparban és a környezetvédelemben statikus keverő alkalmazásával | 2017-02-23 |
Lívia Darnay | László Friedrich | Kálmánné Koncz | 2017-02-17 11:00:00 | Mikrobiális transzglutamináz alkalmazhatósága tej- és húsipari termékeknél | 2017-06-01 |
Zsuzsanna Bori | Hussein Daood | Attila Kiss | 2016-09-29 10:00:00 | HPLC és GC-MS módszerek fejlesztése a paradicsomban és a fűszerpaprikában előforduló karotinoidok és aromaanyagok meghatározására | 2016-12-08 |
Helga Szabóné Tima | Csilla Mohácsiné Farkas | Gabriella Kiskó | 2019-01-07 10:00:00 | FUSARIUM MIKOTOXIN SZENNYEZETTSÉG ALAKULÁSA MAGYARORSZÁGON KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A KLÍMAVÁLTOZÁSRA | 2019-02-28 |
Ahmad Mouwakeh | Csilla Mohácsiné Farkas | Gabriella Kiskó | 2018-08-29 10:00:00 | THE ANTIMICROBIAL AND RESISTANCE MODIFYING ACTIVITIES OF NIGELLA SATIVA OIL | 2018-10-04 |
Tekla Engelhardt | Csilla Mohácsiné Farkas | Gabriella Kiskó | 2016-07-07 10:00:00 | Interactions between Listeria spp. and lactic acid bacteria producing antilisterial bacteriocins | 2016-10-06 |
Endrit Hasani | István Dalmadi | György Kenesei | 2023-07-25 09:00:00 | Effect of one step and two step sous vide treatments on quality and storage stability of chicken breast | 2023-08-25 |
Anna Kiss | Zoltán Károly Lakner | Gyula Kasza | 2021-09-20 14:00:00 | The socio-economic burden of obesity, some ways and impasses of its prevention/ Az elhízás társadalmi terhe és az elhízás prevenciójának lehetőségei | 2021-10-08 |
Adrienn Berkics | Csilla Mohácsiné Farkas | Ákos Józwiak | 2021-05-21 13:30:00 | ÉLELMISZERLÁNC-BIZTONSÁGI KOCKÁZATELEMZÉSI RENDSZEREK KIDOLGOZÁSA | 2021-06-03 |
Dalma Geréné Radványi | Péter Fodor | Zsuzsanna Jókainé Szatura | 2016-11-17 10:30:00 | Gombatermesztésben előforduló kártékony penészek korai kimutatása illékony másodlagos anyagcseretermékekkel | 2016-12-08 |
Eszter Borbála Both | Mihály Dernovics | Zsuzsanna Jókainé Szatura | 2021-04-21 14:00:00 | COMPREHENSIVE SELENIUM SPECIATION OF A SELENIUM ACCUMULATOR PLANT, CARDAMINE VIOLIFOLIA | 2021-04-29 |
Minh Tuan Pham | Quang Nguyen Duc | Ágoston Hoschke | 2021-12-01 14:00:00 | PRODUCTION AND QUALITY ANALYSIS OF SOME SPIRITS FROM FRUITS | 2022-03-03 |
Attila Gábor Kovács | Quang Nguyen Duc | Ágoston Hoschke | 2018-03-12 14:30:00 | Körtegyümölcs alkoholos fermentációja és párlatja aromaprofiljának tanulmányozása | 2018-06-04 |
Szilárd Kun | Judit Rezessyné Szabó | Ágoston Hoschke | 2008-12-02 14:30:00 | Nem tejalapú probiotikus élelmiszerek előállítási lehetőségeinek megalapozása | 2008-12-09 |
VIRÁG SÁGI-KISS | Péter Fodor | Károly Héberger | 2012-07-25 14:00:00 | Gyümölcsök penészes romlásának előrejelzése | 2012-10-02 |
Ha Vi Vu Ngoc | Quang Nguyen Duc | Vijay Kumar Gupta | 2023-05-30 11:00:00 | DEVELOPMENT OF MICROBIAL CONSORTIUM FOR BIOLOGICAL PRETREATMENT OF LIGNOCELLULOSIC RAW MATERIALS | 2023-06-06 |
John-Lewis Zinia Zaukuu | Zoltán Kovács | Zoltán Gillay | 2021-05-17 15:00:00 | APPLICATION OF ELECTRONIC TONGUE AND NEAR INFRARED SPECTROSCOPY TO DETECT ADULTERATION OF SOME FOODS WITH ECONOMIC VALUE | 2021-06-03 |
Eszter Luca Benes | Marietta Fodor | Attila Gere | 2023-06-21 10:00:00 | Egyes snackek, illetve zöld- és pörkölt kávé roncsolásmentes analitikai, valamint érzékszervi vizsgálata | 2023-07-06 |
Zoltán Gillay | András Fekete | David Funk B. | 2010-05-11 14:00:00 | Dielektromos nedvességmérők kalibrációátvitelét befolyásoló tényezők | 2010-06-08 |
Khabat Noori Hussein | István Dalmadi | László Friedrich | 2021-02-09 14:00:00 | THE USE OF BIOACTIVE COMPOUNDS AND HIGH HYDROSTATIC PRESSURE IN CHICKEN MEAT PRESERVATION | 2021-03-11 |
Ildikó Csilla Zeke | Csaba Balla | László Friedrich | 2015-05-20 10:00:00 | Fagyasztott élelmiszer-emulziók stabilitásának vizsgálata | 2015-06-17 |
Anita Bajusz-Rácz | Károly Héberger | Marietta Fodor | 2017-02-10 10:00:00 | Kemometria és FT-NIR spektroszkópia alkalmazása az élelmiszeranalitikában | 2017-02-23 |
Tamás Szigedi | Mihály Dernovics | Marietta Fodor | 2014-04-08 10:30:00 | Módszerfejlesztés Fourier-transzformációs közeli infravörös technika (FT-NIR) alkalmazási körének kibővítése élelmiszeripari mintákon | 2014-06-11 |
Viktória Parrag | József Felföldi | Ferenc Firtha | 2020-12-16 15:00:00 | TERMÉNYEK HIBÁINAK DETEKTÁLÁSA, MINŐSÉGI PARAMÉTEREK JELLEMZÉSE OPTIKAI MÓDSZEREK ALKALMAZÁSÁVAL | 2021-03-11 |
László Friedrich | Csaba Balla | József Felföldi | 2008-04-28 10:00:00 | Ultrahang alkalmazása húskészítmények minősítésében és gyártástechnológiájában | 2008-06-10 |
TIMEA IGNÁT | Schmilovitch Ze'ev | József Felföldi | 2012-05-21 14:00:00 | Non-destructive methods for determination of quality attributes of bell peppers | 2012-06-05 |
Lajos Dénes Dénes | László Baranyai | József Felföldi | 2018-09-17 10:00:00 | LÉZER DIFFÚZ REFLEXIÓS MÓDSZER TERMÉNYEK ÁLLAPOTJELLEMZÉSÉRE | 2018-10-04 |
Bíborka Zsuzsanna Gillay | David Funk B. | József Felföldi | 2013-05-08 14:00:00 | „Szemestermények nedvességtartalmának és dielektromos jellemzőinek összefüggése” | 2013-06-04 |
Botond Surányi | Csilla Mohácsiné Farkas | Tekla Engelhardt | 2023-05-18 14:00:00 | Characterization of the microbiota of irrigation water used in vegetable farming applying MALDI-TOF MS | 2023-06-06 |
EMESE NAGYMÁTÉ | Péter Fodor | Mihály Dernovics | 2009-02-03 10:00:00 | Vitaminnal dúsított sörök előállítása és tanulmányozása | 2009-02-10 |
Márta Üveges | Péter Fodor | Mihály Dernovics | 2009-07-01 11:30:00 | Az izotóparány mérés alkalmazásának lehetőségei a módosulat-analitikában és az élelmiszereredet vizsgálata során | 2009-10-06 |
Edit Deák | Éva Stefanovitsné Bányai | Mihály Dernovics | 2014-12-01 13:00:00 | Adalékolási eljárással végrehajtott LC-ESI-MS vizsgálatok kifejlesztése és kritikai értékelése | 2014-12-17 |
Thi Mai Anh Tran | Quang Nguyen Duc | Mai Dam Sao | 2019-09-02 11:00:00 | NARINGINASE FROM PROBIOTIC BACTERIA AND ITS APPLICATION IN PRODUCTION OF PROBIOTIC CITRUS JUICES | 2019-10-03 |
Hoang Duy Truong | Quang Nguyen Duc | Mai Dam Sao | 2021-04-08 14:00:00 | DEVELOPMENT OF HYDROGEL BIO-ANODE WITH IMMOBILIZED CELLS FOR IMPROVEMENT OF PERFORMANCE OF MICROBIAL FUEL CELLS | 2021-04-29 |
Weizhe Sun | Quang Nguyen Duc | Erika Bujna | 2023-05-31 13:00:00 | MICROENCAPSULATION OF PROBIOTIC LACTIC ACID BACTERIUM LACTIPLANTIBACILLUS PLANTARUM 299v STRAIN AND APPLICATION POTENTIAL | 2023-06-06 |
Bao Toan Nguyen | Quang Nguyen Duc | Erika Bujna | 2022-01-19 10:00:00 | PRODUCTION OF PROBIOTIC TROPICAL FRUIT JUICES BY FERMENTATION WITH PROBIOTIC BACTERIA | 2022-03-03 |
Zsanett Bodor | Zoltán Kovács | Csilla Benedek | 2022-08-24 11:00:00 | Application of classical and correlative analytical methods for authentication of honey | 2022-10-06 |
Zoltán Füstös | Anna Maráz | Ágnes Belák | 2017-01-27 11:00:00 | Étkezési paprika (Capsicum annuum L. var. Grossum) tenyészthető endofita baktériumainak biodiverzitása és kolonizációjuk modellezése | 2017-02-23 |
Olívia Csernus | Judit Beczner | József Baranyi | 2014-05-16 10:00:00 | Romlást okozó, potenciálisan toxinképző penészgomba fajok növekedésének modellezése a hőmérséklet és a vízaktivitás függvényében | 2014-06-11 |
Anna Jánosity | Gabriella Kiskó | József Baranyi | 2023-05-19 12:00:00 | Evaluation of the efflux mediated resistance-modulating effect of carvacrol in Escherichia coli using predictive microbiology methods | 2023-06-06 |
István Kertész | József Felföldi | László Baranyai | 2021-11-24 15:00:00 | Mathematical Modelling of Food Quality Parameters Based on Multivariate and Spectral Data | 2022-03-03 |
Hanieh Amani | László Baranyai | Katalin Badakné Kerti | 2024-03-28 13:00:00 | RAPID QUALITY ASSESSMENT OF BAKERY PRODUCTS USING MACHINE VISION | |
Emőke Balogh | Éva Stefanovitsné Bányai | László Abrankó | 2011-04-01 11:00:00 | Antioxidáns kapacitás meghatározása, és ennek kialakításában szerepet játszó vegyületek vizsgálata bogyós gyümölcsök esetében | 2011-06-07 |
Rita Engel | Éva Stefanovitsné Bányai | László Abrankó | 2010-03-23 13:30:00 | Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára | 2010-06-08 |
GÁBOR PÉTER RAK | Péter Fodor | László Abrankó | 2011-05-05 13:00:00 | Polifenolok és származékaik feltérképezése hármas-kvadrupol tömegspektrometriás módszerrel | 2011-06-07 |
Attila Szöllősi | Quang Nguyen Duc | | 2015-12-01 10:00:00 | Mikrobiális üzemanyagcella teljesítményének növelése | 2015-12-16 |
Krisztina Szekér | Judit Beczner | | 2008-03-05 11:00:00 | Tejsavbaktériumok és élelmiszer-eredetű romlás- és kórokozó baktériumok versengő kölcsönhatása élelmiszer mátrixban, élő és élettelen felszíneken | 2008-06-10 |
Andrea Vass | Mihály Dernovics | | 2017-11-02 13:00:00 | Peszticid analitikai eljárások fejlesztése | 2017-12-07 |
László Abrankó | Péter Fodor | | 2006-10-30 11:00:00 | Nagyhatékonyságú mintabeviteli technikák fejlesztése az elemanalitikában | 2006-11-28 |
Bertold Salamon | István Dalmadi | | 2021-09-10 09:00:00 | Kombinált kíméletes technológiák sorrendjének hatása szamócapürékre | 2021-10-08 |
ÁRON KOZÁK | Gyula Vatai | | 2011-10-05 15:30:00 | Bogyós gyümölcslevek kíméletes sűrítésének vizsgálata | 2011-11-29 |
Ildikó Galambos | Erika Békássyné Molnár | | 2006-06-27 10:00:00 | KÚTVIZEK HUMINSAV- ÉS ARZÉNMENTESÍTÉSE | 2006-10-03 |
CSABA NÉMETH | Csaba Balla | | 2012-02-28 14:00:00 | Tojáslevek kis hőmérsékletű kezelése | 2012-03-06 |
Szilvia Pintér | Judit Beczner | | 2014-05-19 09:00:00 | Ökológiai és integrált gazdálkodással termesztett csonthéjas és almatermésű gyümölcsök mikrobiológiai és kémiai analízise | 2014-06-11 |
Bernadett Baráti-Deák | Ágnes Belák | | 2023-12-12 10:00:00 | Élelmiszerekkel terjedő patogén baktériumok gátlása antagonista baktériumokkal | 2024-03-07 |
Beatrix Szabó-Nótin | Mónika Máté | | 2016-09-06 10:00:00 | Almatörköly, mint természetes állománykialakító alkalmazási lehetőségei gyümölcstermékekben | 2016-10-06 |
LÁSZLÓ SOMOGYI | Katalin Badakné Kerti | | 2008-09-18 14:00:00 | Aktív anyagok szerepe rozmaring ízesítésű napraforgó olajban | 2008-10-07 |
Attila Levente Fogarasi | Beáta Hegyesné Vecseri | | 2018-09-03 14:00:00 | BIO ALAKOR SÖR ELŐÁLLÍTÁSA ÉS EGÉSZSÉGVÉDŐ KOMPONENSEINEK VIZSGÁLATA | 2018-10-04 |
Zsuzsanna Kasperné Szél | Kornél Korány | | 2006-09-05 10:00:00 | A selyemkóróméz kémiai jellemzői és összehasonlítása az akácmézzel | 2006-10-03 |
ERZSÉBET NÉMEDI | Éva Gelencsér | | 2009-05-19 09:00:00 | Molekuláris biológiai módszerek fejlesztése gluténmentesség ellenőrzésére | 2009-06-09 |
TIBOR SIMONICS | Anna Maráz | | 2005-02-25 14:00:00 | A Schizosaccharomyces pombe kénmetabolizmusának fiziológiai és molekuláris biológiai vizsgálata | 2005-06-07 |
Tímea Kaszab | András Fekete | | 2013-03-06 11:00:00 | Sárgarépa (Daucus carota subsp. sativus) fizikai jellemzőinek és ízének változása nem ideális tárolás során | 2013-06-04 |
Ferenc Hegyi | Anna Halász | | 2014-11-17 14:00:00 | Laktobacilluszok vizsgálata továbbfejlesztett kolorimetriás módszerrel | 2014-12-17 |
Kinga Kanyóné Rácz | Miklós Kállay | | 2017-01-25 11:00:00 | A szőlő terméskorlátozásának hatásvizsgálata a borok minőségére | 2017-02-23 |
Kinga Magyarné Horváth | József Farkas | | 2009-08-26 10:00:00 | Műszeres gyorsmódszerek alkalmazása sertéshús minőségváltozásának jellemzésére | 2009-10-06 |
IVETTA VAS-VINCZE | Gyula Vatai | | 2011-02-07 10:00:00 | Integrált membránműveletek alkalmazása egészséges félkész termékek előállításában | 2011-03-08 |
Ákos Ribárszki | Mónika Máté | | 2022-08-29 10:00:00 | ACEROLA ÉS ASZKORBINSAV HATÁSA NAGYÜZEMI, ASZEPTIKUSAN ELŐÁLLÍTOTT ALMA-ÉS MEGGYLÉ MINŐSÉGÉRE TÁROLÁS SORÁN | 2022-10-06 |
Krisztina Majerné Baranyi | Nóra Adányiné Kisbocskói | | 2015-11-17 14:00:00 | Immunszenzor fejlesztése élelmiszer- és környezetanalitikai felhasználásra | 2015-12-16 |
Judit Kiss | Ágnes Sassné Kiss | | 2007-11-21 09:00:00 | Tokaji aszú borok eredetvizsgálata szőlők és borok amin- és sav-összetétele alapján | 2007-12-11 |
Attila Rektor | Gyula Vatai | | 2009-12-03 10:30:00 | Tejsavó és szőlőmust feldolgozása komplex membrántechnikai eljárásokkal | 2009-12-08 |
Béla Kmellár | Péter Fodor | | 2011-09-05 14:00:00 | Multikomponenses növényvédőszer-maradék meghatározás lehetőségei élelmiszerekből tömegspektrometriás módszerekkel | 2011-10-04 |
ILDIKÓ SZEDLJAK | Judit Kosáry | | 2011-11-18 09:31:00 | Dohány eredetű nyersanyagok minőségének és felhasználhatóságának biokémiai és mikrobiológiai jellemzése | 2011-11-29 |