Bejelentkezés
 Fórum
 
doktori iskolánként tudományáganként kutatási téma szerint  
Témakiírások doktori iskolánkénti megjelenítése
Válasszon intézményt, majd doktori iskolát, vagy adja meg a doktori iskola azonosítószámát.
 
intézmény neve
doktori iskola
keresett doktori iskola azonosítója
helyszín rövidítés
jelentkezési határidő szerint
 
Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola aktuális témakiírásai

témavezető

kutatási téma

jelentkezési határidő

helyszín (magyar oldal)
Baranyai László
Kókai Zoltán
Evaluation of effect of ohmic heating on sensory properties of food2018-01-30SZIE
Fodor Marietta
Gere Attila
Tartós sütőipari snack termékek valamint élvezeti cikkek vizsgálata roncsolás mentes analitikai – valamint érzékszervi módszerekkel2018-01-31SZIE
Marczika Andrásné Sörös CsillaPeszticidek metabolomikai vizsgálata HPLC-MS módszerekkel2018-01-25SZIE
Marczika Andrásné Sörös CsillaMikotoxinok és azok transzformációs módosulatainak vizsgálata takarmány és élelmiszer mátrixokban HPLC-MS módszerekkel2018-01-31SZIE
Mohácsiné Farkas Csilla
Kiskó Gabriella
Nyersen fogyasztott zöldségek és gyümölcsök mikrobiológiai kockázatának csökkentése új dekontaminálási eljárásokkal2018-01-31SZIE
Simonné Sarkadi LiviaBiológiailag aktív komponensek vizsgálata2018-01-31SZIE
Somogyi LászlóAntioxidáns kölcsönhatások vizsgálata gyümölcs-olajosmag rendszerekben2018-01-25SZIE
Baranyai LászlóRapid quality assessment of bakery products using machine vision2018-01-25SZIU
Nguyen Duc Quang
Bujna Erika
Development of fortified drinks from plant matrices2018-01-31SZIU

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )