Bejelentkezés
 Fórum
 
doktori iskolánként tudományáganként kutatási téma szerint  
Témakiírások doktori iskolánkénti megjelenítése
Válasszon intézményt, majd doktori iskolát, vagy adja meg a doktori iskola azonosítószámát.
 
intézmény neve
doktori iskola
keresett doktori iskola azonosítója
helyszín rövidítés
jelentkezési határidő szerint
 
Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola aktuális témakiírásai

témavezető

kutatási téma

jelentkezési határidő

helyszín (magyar oldal)
Bujna Erika
Nguyen Duc Quang
Development of fortified drinks from plant matrices2019-05-31SZIU
Kovács ZoltánApplication of near infrared spectroscopy to detect adulteration of food2019-01-31SZIU
Kovács ZoltánRapid bacteria selection based on differences in probiotics’ growth measured by electronic tongue2019-01-31SZIU
Mohácsiné Farkas Csilla
Engelhardt Tekla
Persistance of Listeria monocytogenes strains in food-industry environments2019-05-31SZIU
Nagy Edina Szandra
Nguyen Duc Quang
Study of some metabolites produced by Yarrowia lipolytica yeast2019-05-31SZIU
Nguyen Duc QuangDevelopment of microbial consortium for biological pretreatment of lignocellulosic raw materials2019-05-31SZIU
Zsom TamásApplication of non-destructive methods for the detection of food fraud2019-01-31SZIU
Abrankó LászlóÉrlelt pálinkákban végbemenő kémiai változások feltárása2019-01-31SZIE
Badakné Kerti Katalin
Somogyi László
Impact of milk ingredients on the physical characteristics of chocolate2019-01-31SZIE
Magyar IldikóA Starmerella bacillaris (syn. Candida zemplinina) cukor és nitrogén metabolizmusának jellemzése borászati körülmények között2019-01-31SZIE
Maráz AnnaÉlesztőgombák laktóz metabolizmusának fiziológiai és genetikai vonatkozásai2019-01-31SZIE
Marczika Andrásné Sörös Csilla
Abrankó László
Növényvédő-szermaradékok metabolomikai vizsgálata feldolgozott élelmiszerekben, valamint toxikokinetikája a humán emésztőrendszeri modellben2019-01-31SZIE
Márki EditHulladék- és energiagazdálkodási lehetőségek a szesziparban2019-01-31SZIE
Mednyánszky ZsuzsannaAlternatív fehérjeforrások táplálkozástudományi vizsgálata2019-01-31SZIE
Mohácsiné Farkas Csilla
Engelhardt Tekla
A nyersen fogyasztott zöldségek öntözéses technológiájából fakadó kockázatok jellemzése és annak csökkentési lehetőségei2019-05-31SZIE
Pásztorné Huszár KláraÁllati eredetű melléktermékek feldolgozástechnológiáinak kidolgozása táplálkozásélettani céllal.2019-01-31SZIE
Somogyi László
Badakné Kerti Katalin
Lipid-szénhidrát kölcsönhatások tanulmányozása modell-és reális rendszerekben2019-01-31SZIE

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )