Bejelentkezés
 Fórum
 
doktori iskolánként tudományáganként kutatási téma szerint  
Témakiírások doktori iskolánkénti megjelenítése
Válasszon intézményt, majd doktori iskolát, vagy adja meg a doktori iskola azonosítószámát.
 
intézmény neve
doktori iskola
keresett doktori iskola azonosítója
helyszín rövidítés
jelentkezési határidő szerint
 
Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola aktuális témakiírásai

témavezető

kutatási téma

jelentkezési határidő

helyszín (magyar oldal)
Baranyai LászlóRapid quality assessment of bakery products using machine vision2018-05-31SZIU
Kovács ZoltánRapid bacteria selection based on differences in probiotics’ growth measured by electronic tongue2018-06-30SZIU
Márki EditGyümölcs- és zöldséglé alapú, egészségvédő hatással rendelkező termékek jelentősége, technológiai fejlesztése és érzékszervi vizsgálata2018-05-31SZIU
Mohácsiné Farkas Csilla
Kiskó Gabriella
Application of novel techologies to improve microbiological safety of fresh produce2018-06-10SZIU
Mohácsiné Farkas Csilla
Kiskó Gabriella
New decontamination methods for reduction of microbiological risk of raw vegetables and fruits2018-06-30SZIU
Nguyen Duc Quang
Bujna Erika
Development of fortified drinks from plant matrices2018-06-09SZIU
Vatai GyulaTejsavó gazdaságos és környezetbarát hasznosítása membránműveletek alkalmazásával2018-06-30SZIU
Vatai Gyula
Bánvölgyi Szilvia
Membrántechnika alkalmazása gyógynövényből extrakcióval nyert értékes anyagokat tartalmazó termékek gazdaságos előállítására2018-06-30SZIU
Vatai Gyula
Bánvölgyi Szilvia
Membrántechnika és hagyományos szétválasztási eljárások alkalmazása magas hatóanyag tartalmú goji bogyóból készült termékek gazdaságos előállítására2018-06-30SZIU
Baranyai László
Kókai Zoltán
Evaluation of effect of ohmic heating on sensory properties of food2018-06-30SZIE
Dernovics Mihály
Jókainé Szatura Zsuzsanna
Különleges, szelén-akkumuláló növények által szintetizált szelénkomponensek LC-MS vizsgálata2018-06-30SZIE
Fodor Marietta
Geösel András
Vadon termő és termesztett gombafajok, illetve fajták összehasonlító vizsgálata klasszikus és noninvazív kémiai módszerekkel2018-06-10SZIE
Fodor Marietta
Gere Attila
Tartós sütőipari snack termékek valamint élvezeti cikkek vizsgálata roncsolás mentes analitikai – valamint érzékszervi módszerekkel2018-05-31SZIE
Friedrich LászlóÁllatitermékek érlelése különböző technológiákkal, és azok emészthetőségre gyakorolt hatása2018-06-30SZIE
Friedrich LászlóHagyományosan pácolt termékek sódiffúziójának és érési folyamatainak vizsgálata2018-06-30SZIE
Gere Attila
Pásztorné Huszár Klára
Rovarokkal komplettált élelmiszerek érzékszervi, táplálkozástudományi, valamint egyes technofunkciós tulajdonságainak vizsgálata2018-06-30SZIE
Kókai Zoltán
Lugasi Andrea
A konyhatechnológiák hatása a marha szelethúsokra és azok élvezeti értékére2018-05-30SZIE
Kovács ZoltánKlasszikus és korrelatív analitikai technikák alkalmazása mézek eredetvizsgálatában2018-06-30SZIE
Marczika Andrásné Sörös CsillaMikotoxinok és azok transzformációs módosulatainak vizsgálata takarmány és élelmiszer mátrixokban HPLC-MS módszerekkel2018-05-31SZIE
Marczika Andrásné Sörös CsillaPeszticidek metabolomikai vizsgálata HPLC-MS módszerekkel2018-05-31SZIE
Mednyánszky ZsuzsannaFajtamézek eredetmeghatározása aminosav analízis alapján2018-06-30SZIE
Mohácsiné Farkas Csilla
Kiskó Gabriella
Nyersen fogyasztott zöldségek és gyümölcsök mikrobiológiai kockázatának csökkentése új dekontaminálási eljárásokkal2018-05-31SZIE
Simonné Sarkadi LiviaBiológiailag aktív komponensek vizsgálata2018-06-30SZIE
Sipos LászlóPszichofizikai válaszok integrálása élelmiszerek érzékszervi minősítési rendszereibe2018-05-31SZIE
Somogyi LászlóAntioxidáns kölcsönhatások vizsgálata gyümölcs-olajosmag rendszerekben2018-05-31SZIE
Stégerné Máté MónikaFekete bodza fajták élelmiszeripari színezékként történő felhasználásukra irányuló kutatásai2018-06-30SZIE
Stégerné Máté MónikaHomoktövis fajták élelmiszeripari céltermékekké történő kiválasztására irányuló kutatások2018-06-30SZIE
Zeke Ildikó
Németh Csaba
Fagyasztott tojáslé felhasználási lehetőségeinek vizsgálata2018-06-30SZIE

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )