A védés adatai
 
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
Penksza Péter
"XILO-OLIGOSZACHARIDOK TECHNOFUNKCIONÁLIS TULAJDONSÁGAI" (2022)
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2022-XI-24 11:00
helye: 1118 Budapest, Villányi út 35-43. K épület K2-es előadóterem
 
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés tézisei (angol nyelven)
az értekezés
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
 
 
Simonné Sarkadi Livia
iskolavezető
Hermánné Juhász Réka
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2022. XII. 08.