A védés adatai
 
Az Állatorvostudományi Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Állatorvostudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
Pleva Dániel
"Az otthoni sütési-főzési eljárások hatása a baromfihúsok kémiai és mikrobiológiai biztonságára, valamint minőségi jellemzőire" (2020)
című értekezésének védését
állatorvosi tudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2021-II-02 14:00
helye: Állatorvostudományi Egyetem L. épület Hetzel Henrik előadó
 
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés tézisei (angol nyelven)
az értekezés
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
 
 
Bartha Tibor
iskolavezető
Laczay Péter, Lányi Katalin
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2021. II. 22.