A védés adatai
A
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
Albert Krisztina Zita
"ÉLELMISZERIPARI EMULZIÓK MEMBRÁNTECHNIKAI DISZPERGÁLÁSSAL TÖRTÉNŐ ELŐÁLLÍTÁSÁNAK VIZSGÁLATA" (2018)
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
A védés időpontja: 2018-VI-21 10:00
helye: SZIE BC 1118 Budapest, Villányi út 29-43- K Ép. Klubterem
Doi/handle elérés (értekezés, tézisek)
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
Vatai Gyula
iskolavezető
Vatai Gyula
,
Koris András
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2018. X. 04.