Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A védés adatai
 
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
Visy Anna
"Aktív ultrahang alkalmazása húsok pácolási technológiájában" (2024)
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2024-V-21 10:00
helye: 1118 Budapest, Villányi út 35-43. K épület K2-223-as terem
 
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés tézisei (angol nyelven)
az értekezés
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
 
 
Simonné Sarkadi Livia
iskolavezető
Friedrich László
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2024. VI. 06.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )