Bejelentkezés
Fórum
Szervezet
tisztségviselők
tagintézmények
határozatok
alapító okirat
ügyrend
Doktori képzés
doktori iskolák
intézményenként
tudományáganként
azonosító alapján
megszűnt
oktatók
név alapján
kutatási téma szerint
archívum
témakiírások
doktori iskolánként
tudományáganként
kutatási téma szerint
témavezetések
hallgatók keresése
Doktori védések
intézményenként
tudományáganként
név szerint
dátum szerint
doktori iskolánként
Honosított fokozatok
intézményenként
tudományáganként
név szerint
dátum szerint
Habilitációs előadások
intézményenként
tudományterületenként
név szerint
Dokumentumok
nyilvános anyagok
hírek
jogszabályok
útmutatók
Kapcsolatok
elérhetőségünk
partnereink
A védés adatai
A
Budapesti Corvinus Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
BICZÓ-KABAI VERONIKA
"Kakaóvaj-egyenértékű növényi zsírok és a tárolási körülmények hatása csokoládé modellrendszerek reológiai és érzékszervi jellemzőire"
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
A védés időpontja: 2011-XI-16 10:30
helye: BCE, 1118 Bp., Villányi út 29-43., TUDÁSKÖZPONT
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés tézisei (angol nyelven)
az értekezés
A publikációs lista az MTMT-ben innen nem érhető el
Fodor Péter
iskolavezető
Fekete András
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2011. XI. 29.
2024. VII. 26.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére
2024. augusztus 1-én, csütörtökön 14.00 órakor
kerül sor online formában a Webex felületén.
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )