Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. VIII. 02. Közlemények |
2022
adattárból, 2022. XII. 05. |
John-Lewis Zinia Zaukuu, Eszter Benes, György Bázár, Zoltán Kovács, Marietta Fodor: Agricultural Potentials of Molecular Spectroscopy and Advances for Food Authentication: An Overview, PROCESSES 10: (2) 214 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2022. XII. 05. |
Fodor Marietta: Development of FT-NIR Technique to Determine the Ripeness of Sweet Cherries and Sour Cherries, PROCESSES 10: (11) p. 2423. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. XII. 05. |
Benes Eszter, Bajusz Dávid, Gere Attila, Fodor Marietta, Rácz Anita: Comprehensive chemometric classification of snack products based on their near infrared spectra, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 133: 110130 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. XII. 05. |
Benes Eszter, Gere Attila, Fodor Marietta: Predicting macronutrients and energy content of snack products using FT-NIR analysis and chemometric techniques, JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 280: 109954 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. XII. 05. |
Mikola Erika, Geösel András, Stefanovits‐Bányai Éva, Fodor Marietta: Quantitative determination of macro components and classification of some cultivated mushrooms using near‐infrared spectroscopy, JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 44: (7) e14540 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2022. XII. 05. |
Anita Rácz, Károly Héberger, Marietta Fodor: Quantitative determination and classification of energy drinks using near-infrared spectroscopy, ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 408: (23) pp. 6403-6411. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 24 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2022. XII. 05. |
Rácz A, Bajusz D, Fodor M, Héberger K: Comparison of classification methods with "n-class" receiver operating characteristic curves: A case study of energy drinks, CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 151: pp. 34-43. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2022. XII. 05. |
Rácz A, Vass A, Héberger K, Fodor M: Quantitative determination of coenzyme Q10 from dietary supplements by FT-NIR spectroscopy and statistical analysis, ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 407: (10) pp. 2887-2898. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 22 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2022. XII. 05. |
A Rácz, N Papp, E Balogh, M Fodor, K Héberger: Comparison of antioxidant capacity assays with chemometric methods, ANALYTICAL METHODS: ADVANCING METHODS AND APPLICATIONS 7: (10) pp. 4216-4224. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 28 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2022. XII. 05. |
Fodor M, Woller A, Turza S, Szigedi T: Development of a rapid, non-destructive method for egg content determination in dry pasta using FT-NIR technique, JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 107: (2) pp. 195-199. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 25 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 136 |
|
|