Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. VI. 16. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. XII. 01. |
Oussama M’hamdi, Márton Égei, Zoltán Pék, Riadh Ilahy, Eszter Nemeskéri, Lajos Helyes, Sándor Takács: Root Development Monitoring under Different Water Supply Levels in Processing Tomato Plants, PLANTS-BASEL 12: (20) 3517 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2023. XII. 01. |
Laayouni Yosr, Tlili Imen, Henane Imen, Ali Ahlem Ben, Égei Márton, Takács Sándor, Azam Muhammad, Siddiqui Mohammed Wasim, Daood Hussein, Pék Zoltàn, Helyes Lajos, R’him Thouraya, Lenucci Marcello Salvatore, Ilahy Riadh: Phytochemical Profile and Antioxidant Activity of Some Open-Field Ancient-Tomato (Solanum lycopersicum L.) Genotypes and Promising Breeding Lines, HORTICULTURAE 9: (11) 1180 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. XII. 01. |
Ilahy Riadh, Tlili Imen, Pék Zoltán, Montefusco Anna, Daood Hussein, Azam Mohamed, Siddiqui Mohammed Wasim, R'him Thouraya, Durante Miriana, Lenucci Marcello Salvatore, Helyes Lajos: Effect of Individual and Selected Combined Treatments With Saline Solutions and Spent Engine Oil on the Processing Attributes and Functional Quality of Tomato (Solanum lycopersicon L.) Fruit: In Memory of Professor Leila Ben Jaballah Radhouane (1958–2021), FRONTIERS IN NUTRITION 9: 844162 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. XII. 01. |
Souza Clarice Se, Daood Hussein.G., Duah Stella Agyemang, Vinogradov Sergey, Palotás Gábor, Neményi András, Helyes Lajos, Pék Zoltán: Stability of carotenoids, carotenoid esters, tocopherols and capsaicinoids in new chili pepper hybrids during natural and thermal drying, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 163: 113520 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. XII. 01. |
Égei Márton, Takács Sándor, Palotás Gábor, Palotás Gabriella, Szuvandzsiev Péter, Daood Hussein Gehad, Helyes Lajos, Pék Zoltán: Prediction of Soluble Solids and Lycopene Content of Processing Tomato Cultivars by Vis-NIR Spectroscopy, FRONTIERS IN NUTRITION 9: 845317 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2023. XII. 01. |
Deák K, Szigedi T, Pék Z, Baranowski P, Helyes L: Carotenoid determination in tomato juice using near infrared spectroscopy, INTERNATIONAL AGROPHYSICS 29: (3) pp. 275-282. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 22 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2023. XII. 01. |
Pék Z, Szuvandzsiev P, Daood H, Neményi A, Helyes L: Effect of irrigation on yield parameters and antioxidant profiles of processing cherry tomato, CENTRAL EUROPEAN JOURNAL OF BIOLOGY 9: (4) pp. 383-395. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 54 nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2023. XII. 01. |
Helyes L, Lugasi A, Pék Z: Effect of irrigation on processing tomato yield and antioxidant components., TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY 36: (6) pp. 702-709. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 67 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2023. XII. 01. |
Pék Z, Helyes L, Lugasi A: Color changes and antioxidant content of vine and postharvest-ripened tomato fruits, HORTSCIENCE 45: (3) pp. 466-468. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 92 nyelv: angol URL |
2006
adattárból, 2023. XII. 01. |
Brandt S, Pék Z, Barna É, Lugasi A, Helyes L: Lycopene content and colour of ripening tomatoes as affected by environmental conditions, JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 86: (4) pp. 568-572. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 318 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 561 |
|
|