Az oktató a doktori iskola doktoranduszai számára oktat tantárgyat, és/vagy a doktori iskola megszavazta, hogy doktoranduszok számára kutatási témát írjon ki.
)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása
Zalán Zsolt, Hegyi Ferenc, Halász Anna: Fermented Red Beet Juice, In: Szerk.: Yiu Hin Hui, Szerk.: E Özgül Evranuz Handbook of Vegetable Preservation and Processing. Boca Raton FL: CRC Press - Taylor and Francis Group, 2016. pp. 729-740. Handbook of Vegetable Preservation and Processing dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
2013
adattárból, 2016. XI. 18.
Hegyi F, Zalan Z, Halasz A: IMPROVED 3-(4,5-DIMETHYLTHIAZOL-2-YL)-2,5-DIPHENYL TETRAZOLIUM BROMIDE (MTT) COLORIMETRIC ASSAY FOR MEASURING THE VIABILITY OF LACTIC ACID BACTERIA, ACTA ALIMENTARIA 41: (4) pp. 506-512. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI
2012
adattárból, 2016. XI. 18.
ZALÁN ZS, HALÁSZ A, BARÁTH Á: Fermented red beet juice, In: Szerk.: Y H Hui, Szerk.: E. Özgül Evranuz Handbook of Plant-Based Fermented Food and Beverage Technology. Boca Raton FL: CRC Press - Taylor and Francis Group, 2012. pp. 373-384. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: angol
2012
adattárból, 2016. XI. 18.
ZALÁN ZS, HALÁSZ A: Lactobacillus in Lacto-Fermented Vegetables, In: Szerk.: A I P Campos, Szerk.: A. L. Mena Lactobacillus: Classification, Uses and Health Implications. Hauppauge: Nova Science Publishers, 2012. pp. 367-383. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: angol
2012
adattárból, 2016. XI. 18.
ZALÁN ZS, HEGYI F, HALÁSZ A: Improvement of whole grain breads microbial safety, In:Koceva Komlenic D Szerk.: Koceva Komlenic D 6th International Congress FLOUR-BREAD '11 Proceedings: 8th Croatian Congress of Cereal Technologists.Osijek, Horvátország, 2011.10.12-2011.10.14. Osijek: University of Osijek, pp. 22-30. Paper 664.6:641.1. Kiadvány: Osijek: University of Osijek, 2012. dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: angol
2011
adattárból, 2016. XI. 18.
Zalan Z, Hudacek J, Toth-Markus M, Husova E, Solichova K, Hegyi F, Plockova M, Chumchalova J, Halasz A: Sensorically and antimicrobially active metabolite production of Lactobacillus strains on Jerusalem artichoke juice, JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 91: (4) pp. 672-679. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol DOI
2010
adattárból, 2016. XI. 18.
Zalan Z, Hudacek J, Stetina J, Chumchalova J, Halasz A: Production of organic acids by Lactobacillus strains in three different media, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 230: (3) pp. 395-404. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol DOI
2007
adattárból, 2016. XI. 18.
Nemeth E, Halasz A, Barath A, Galfi P: Influence of lactic acid bacteria and their spent culture supernatant on hydrogen peroxide-induced interleukin-8 synthesis and necrosis of Caco-2 cells, FOOD AND AGRICULTURAL IMMUNOLOGY 18: (2) pp. 95-105. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Angol és magyar DOI
2006
adattárból, 2016. XI. 18.
Adanyi N, Nemeth E, Halasz A, Szendro I, Varadi M: Application of electrochemical optical waveguide lightmode spectroscopy for studying the effect of different stress factors on lactic acid bacteria, ANALYTICA CHIMICA ACTA 573-574: pp. 41-47. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: Angol és magyar DOI
1994
adattárból, 2016. XI. 18.
HALASZ A, BARATH A, SIMONSARKADI L, HOLZAPFEL W: BIOGENIC-AMINES AND THEIR PRODUCTION BY MICROORGANISMS IN FOOD, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 5: (2) pp. 42-49. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 618 nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
A linkre kattintás után megjelenített idézők száma eltérhet a megjelenített számtól, mert az előbbi az MTMT2 aktuális, utóbbi pedig a tudománymetriai adatok importálásakor érvényes változat.