Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2009. III. 18. Közlemények |
2009
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Incze, K.: Mould Ripened susages. in: Handbook of Meat Processing., Ed.: F. Toldrá. Wiley-Blackwell Publishing, Ames, megjelenés alatt., 10 p. dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szakkönyv része nyelv: angol
|
2009
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Zukál, E., Incze, K.: Drying. in: Handbook of Meat Processing., Ed.: F. Toldrá. Wiley-Blackwell Publishing, Ames, megjelenés alatt, 10 p. dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szakkönyv része nyelv: angol
|
2007
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Incze, K.: Semidry-fermented Sausages. European Products, Handbook of Fermented Meat and Poultry, Blackwell Publishing, Ames, USA pp. 307-318., 11 p. dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szakkönyv része nyelv: angol
|
2004
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Incze, K.: Mold-Ripened Sausages, Handbook of Food and Beverage Fermentation Technology, Marcel Dekker, New York, pp- 417-428, 11 p. dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szakkönyv része nyelv: angol
|
2004
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Incze, K.: Dry and Semi-Dry Sausages, Encyclopedia of Meat Sciences, Academic Press, London pp.1207-1216, 9 p. dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szakkönyv része nyelv: angol
|
1998
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Incze, K.: Fermented Sausages, Meat Sci. 49. 164-177., 14 p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
1987
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Incze, K.: The technology and microbiology of Hungarian salami, Die Fleischwirtschaft 67. 445-447., 3 p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: német
|
1976
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Incze, K., Frank, H. K.: Besteht eine Mykotoxingefahr bei der ungarischen Salami I. Teil; II. Teil, Die Fleischwirtschaft 56., 2. 218-225; 866-868, 10 p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: német
|
1976
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Incze, K., Mihályi, v., Frank, H. K.: Besteht eine Mykotoxingefahr bei der ungarischen Salami? III. Teil, Die Fleischwirtschaft 56., 1616-1618, 2 p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: német
|
1974
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Incze, K., Farkas, J., Mihályi, V., Zukál, E.: Antibacterial effect of cysteine-nitrosothiol and possible precursors thereof, Appl. Microbiol. 27., 202-203., 2 p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 |
|
|