Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. III. 20. Közlemények |
2022
adattárból, 2023. III. 20. |
Juhászné Tóth Réka, Kiss Dóra, Csapó János: The role of selenium in nutrition and the manufacturing of selenium-enriched milk, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 15: (1) pp. 84-93. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. III. 20. |
Kiss Dóra, Juhászné Tóth Réka, Zurbó Zsófia, Csapó János: Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 1. rész - A tirozin, a triptofán és a fenilalanin meghatározása, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 66: (3) pp. 3105-3116. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2020
adattárból, 2023. III. 20. |
J. Csapó, Cs. Albert, P. Sipos: The aflatoxin content of milk and dairy products as well as breast milk and the possibilities of detoxification, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 13: pp. 99-117. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. III. 20. |
Juhászné Tóth Réka, Kiss Dóra, Zurbó Zsófia, Csapó János: A szelén szerepe a táplálkozásban; szelénnel dúsított tej és tejtermékek előállítása, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 141: (10) pp. 625-631. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2019
adattárból, 2023. III. 20. |
Csapó János, Albert Csilla, Bakos Gábor, Nagy Ádám, Szabari Miklós, Stefler József: Kettes és hármas ikreket ellett tehenek kolosztrumának összetétele, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 141: (8) pp. 463-470. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2018
adattárból, 2023. III. 20. |
Csapó János, Némethy Sándor: Functional, health protecting and health maintaining food products, ECOCYCLES 4: (1) pp. 73-82. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2008
adattárból, 2023. III. 20. |
Csapó J, Varga-Visi É, Lóki K, Albert Cs, Salamon Sz: The influence of extrusion on loss and racemization of amino acids, AMINO ACIDS 34: (2) pp. 287-292. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol URL |
1996
adattárból, 2023. III. 20. |
Csapó J, Martin T G, Csapó-Kiss Zs, Házas Z: Protein, fats, vitamin and mineral concentrations in porcine colostrum and milk from parturition to 60 days, INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 6: pp. 881-902. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 84 nyelv: angol URL |
1995
adattárból, 2023. III. 20. |
Csapó-Kiss Zs, Stefler J, Martin T G, Makray S, Csapó J: Composition of mares' colostrum and milk. Protein content, amino acid composition and contents of macro and micro-elements, INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 5: (4) pp. 403-415. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 79 nyelv: angol URL |
1995
adattárból, 2023. III. 20. |
Csapó J, Martin T G, Csapó-Kiss Zs, Stefler J, Némethy S: Influence of mastitis on D-amino acid content of milk, JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 78: (11) pp. 2375-2381. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 52 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 234 |
|
|