|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. XI. 28. Közlemények |
2017
adattárból, 2016. XI. 28. |
Lívia Darnay, Adrienn Tóth, Bertold Salamon, Kármen Papik, Gergely Oros, Gábor Jónás, Krisztina Horti, Kálmánné Koncz, László Friedrich: TEXTURE-MODIFYING PROPERTIES OF MICROBIAL TRANSGLUTAMINASE ON 2 POPULAR HUNGARIAN PRODUCTS: TRAPPIST CHEESE AND FRANKFURTER, ACTA ALIMENTARIA 46: (1) p. -. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2016
adattárból, 2016. XI. 28. |
Darnay Lívia, Králik Flóra, Oros Gergely, Koncz Kálmánné, Firtha Ferenc: Monitoring the Effect of Transglutaminase in Semi-Hard Cheese during Ripening by Hyperspectral Imaging, JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 196: (March) pp. 123-129. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2015
adattárból, 2016. XI. 28. |
Lívia Darnay, Kármen Papik, Gergely Oros, Krisztina Horti, Kálmánné Koncz, László Friedrich: Effect of transglutaminase on texture of semi-hard cheese during ripening, In: Szerk.: Engelhardt Tekla, Szerk.: Dalmadi István, Szerk.: Baranyai László, Szerk.: Mohácsi-Farkas Csilla Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings. Budapest: Corvinus University of Budapest, 2015. pp. 52-55. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2013
adattárból, 2016. XI. 28. |
Darnay Lívia, Koncz Kálmánné, Friedrich László: Alacsony zsírtartalmú joghurt előállítása transzglutamináz enzimmel, In: Szerk.: Bacskainé Bódi Éva, Szerk.: Fekete István, Szerk.: Kovács Béla Fiatal kutatók az egészséges élelmiszerért: Tudományos ülés. Debrecen: Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma, 2013. pp. 242-247. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
2013
adattárból, 2016. XI. 28. |
Darnay Lívia, Vona Zsolt, Koncz Kálmánné, Friedrich László: Selection of the most sutable starter culture for low-fat set-type yoghurt with microbial transglutaminase, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 19-22. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2007
adattárból, 2016. XI. 28. |
Koncz Kálmánné, Dr. Pásztorné Huszár Klára, Mészáros László, Farkas József, Helt Rita, Lechner Noémi: Pasteurisation of raw milk by high hydrostatic pressure, ACTA ALIMENTARIA 36: (4) pp. 471-481. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2003
adattárból, 2016. XI. 28. |
Dr. Pásztorné Huszár Klára, Koncz Kálmánné, Lechner Noémi, Helt Rita, Farkas József, Mészáros László: A nyers tej pasztőrözése nagy hidrosztatikus nyomással, TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT LXIII: (1) pp. 10-14. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
1996
adattárból, 2016. XI. 28. |
Koncz Kálmánné, Sáray Tamás, Jóri Rita: Viscosimetric properties of cold stored watermelon, JOURNAL OF FOOD PHYSICS 9: (1) pp. 61-70. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
1995
adattárból, 2016. XI. 28. |
Koncz Kálmánné, Barabássy Sándor, Formanek Zoltán: Detection of irradiation treatment of cinnamon and allspice using physical methods (viscosity, DSC, NIR), ACTA ALIMENTARIA 24: (1) pp. 55-67. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
1989
adattárból, 2016. XI. 28. |
Dr. Koncz Kálmánné, Dr. Farkas József, Krisztianová Mónika, Mohammad Mansour Sharif: Száraz adalékanyagok besugárzottságának kimutatása reológiai tulajdonságuk változása alapján, ÉLELMISZERFIZIKAI KÖZLEMÉNYEK 53: (2) pp. 7-24. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 |
|
|
|
|
|