Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. VII. 06.
Személyes adatok
név Lambertné Meretei Anikó
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témakiíró)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2012
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2008 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület élelmiszerek termoanalitikai és reológiai vizsgálata
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2023

Homolya Szabolcs, Badakné Kerti Katalin, Vozáry Eszter, Kaszab Tímea, Lambertné Meretei Anikó: Preliminary experiments for the rheological study of oleogels, In: Baranyai, László; Zsomné Muha, Viktória (szerk.) BiosysFoodEng 2023 5th International Conference on Biosystems and Food Engineering Book of Proceedings, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (2023) p. E561.
dokumentum típusa:
nyelv: angol
2022

Tóth Marcell, Kaszab Tímea, Meretei Anikó: Texture profile analysis and sensory evaluation of commercially available gluten-free bread samples, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 248: (6) pp. 1447-1455.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 15
nyelv: angol
URL 
2022

Tóth Marcell, Kaszab Timea, Lambert-Meretei Anikó: Case study of commercially available gluten-free bread products: Texture changes during storage and sensory analysis, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 18: (1) pp. 1-13.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2022

Marcell Tóth, Tímea Kaszab, Anikó Lambertné Meretei: Texture profile analysis and porosity measurement of commercially available gluten-free bread samples, In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) A Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak tanulmányai [Proceedings of János Lippay – Imre Ormos – Károly Vas (LOV) Scientific Meeting], Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2022) pp. 704-715.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2022

Marcell Tóth, András Koris, Anikó Lambertné Meretei, Tímea Kaszab: Rheological study on commercially available gluten-free flours, In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) A Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak tanulmányai [Proceedings of János Lippay – Imre Ormos – Károly Vas (LOV) Scientific Meeting], Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2022) pp. 716-729.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2022

Ivett Jakab, Mednyánszky Zsuzsanna, Soós Anita, Meretei Anikó: Development of sunflower seed based milk analogue, In: Szalóki-Dorkó, Lilla; Batáné Vidács, Ildikó; Kumar, Pradeep; Pomázi, Andrea; Gere, Attila (szerk.) 4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts, Élelmiszertudományért OKF Alapítvány (2022) p. 55.
dokumentum típusa:
nyelv: angol
2021

Lambert-Meretei Anikó, Vozary Eszter, Kaszab Timea: Physical properties of raspberry and orange flavoured fruit syrups, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 17: (S1) pp. 157-165.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Marcell Tóth, Timea Kaszab, Anikó Lambert-Meretei: Texture profile analysis and porosity measurement of commercially available gluten-free bread samples, In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2021) p. 1.
dokumentum típusa:
nyelv: angol
2020

Bodor Zsanett, Zaukuu John-Lewis Zinia, Kaszab Tímea, Lambert-Meretei Anikó, Rashed Mahmoud Said, Kovacs Zoltan, Farkas Csilla Mohácsi, Vozáry Eszter: Monitoring Lactobacillus Bulgaricus Growth in Yoghurt by Electrical Impedance, In: Bertemes-Filho, Pedro (szerk.) 17th International Conference on Electrical Bioimpedance, Springer-Verlag Singapore (2020) pp. 158-165.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2011

Lambert-Meretei Anikó, Szendrei Éva, Nogula-Nagy médea, Dr. Fekete András: Methods to evaluate the effects of bread improver-additive on bread crumb texture properties, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 39: (2) pp. 180-191.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:16 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
0
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
24
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
13

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )